Μπάγερν Μονάχου

Αλάμπα: “Πρέπει να αγοράσουμε τον Κουτίνιο”

Ο Αλάμπα πιστεύει ότι η Μπάγερν πρέπει να αγοράσει τον Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο έκανε “όργια” στο χθεσινό πάρτι της Μπάγερν απέναντι στην Βέρντερ, την οποία και κέρδισε με 6-1. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε χατ τρικ και μετά από καιρό, έκανε μια εμφάνιση α λα Λίβερπουλ. Ο Κουτίνιο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος του. Από την ουσία μέχρι το θέαμα. Αφενός έβαλε το γκολ της ισοφάρισης πριν η Μπάγερν πάει στα αποδυτήρια με απογοήτευση και αφετέρου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την απίθανη λόμπα του.

Ο Αλάμπα βλέποντας τον συμπαίκτη του να κάνει πράγματα και θαύματα, σχολίασε την απόδοσή του αλλά και συνολικά είπε την γνώμη του για το θέμα Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος είναι δανεικός και αν οι “Βαυαροί” αποφασίσουν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να καταβάλλουν στην Μπαρτσελόνα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Ε λοιπόν σύμφωνα με τον Αλάμπα, όποιος είδε την χθεσινή αναμέτρηση, δεν γίνεται να μην αγοράσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Τα λόγια του Αλάμπα

Ο Αυστριακός δήλωσε για τον Βραζιλιάνο: “Έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι. Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση, δεν γίνεται να μην αγοράσει τον Κουτίνιο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ