Άρσεναλ

Σίρερ: “Η επιλογή Πεπέ δεν βγάζει κανένα νόημα”!

Ο Σίρερ τα "έχωσε" σε αυτούς που διάλεξαν τον Πεπέ

Η Άρσεναλ περνάει μία από τις χειρότερες περιόδους στην σύγχρονη ιστορία της. Με 7 βαθμούς στα τελευταία 12 παιχνίδια ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί. Από ότι φαίνεται η απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι δεν άλλαξε την κατάσταση και οι “κανονιέρηδες” είναι έρμαια μιας πολύ κακά σχεδιασμένης ομάδας. Με τους 22 βαθμούς που έχει μαζέψει, περισσότερο δείχνει να κοιτάει προς τα κάτω, παρά να είναι ικανή να ανακάμψει βαθμολογικά.

Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Η ενίσχυση, μόνο ενίσχυση δεν ήταν. Ο Νταβίντ Λουίζ είναι απογοήτευση. Ο Θεμπάγιος σχεδόν άφαντος και η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, οδεύει προς…φιάσκο! Ο Νικολάς Πεπέ, ήρθε τον Αύγουστο στο Λονδίνο με σκοπό να γίνει ο τρίτος πόλος στην επιθετική γραμμή της Άρσεναλ, μαζί με τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιανγκ. Το πρώτο του εξάμηνο όμως στην Αγγλία, είναι απογοητευτικό. Image

Ο Άλαν Σίρερ μίλησε για την επιλογή Πεπέ και ουσιαστικά “έκραξε” τους ανθρώπους της ομάδας. Ο πρώην Άγγλος επιθετικός δεν στάθηκε στην απόδοση του Πεπέ, αλλά στην επιλογή της διοίκησης να σπαταλήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για αυτόν. Θεωρεί ότι με τα αμυντικά κενά που έχει η ομάδα, η συγκεκριμένη επιλογή ήταν τουλάχιστον άστοχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σίρερ

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Άρσεναλ, είναι η στελέχωση του ρόστερ. Αμυντικά, τα κενά είναι απίστευτα μεγάλα. Σπατάλησαν 72 εκατομμύρια λίρες για έναν εξτρέμ που έχει τρομερό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Δεν βγάζει κανέναν νόημα”, ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ