ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το Ελ Κλάσικο…που αγαπήσαμε όσο κανένα άλλο

Την μητέρα των μαχών δηλαδή το Ελ Κλάσικο θα το παρακολουθήσουμε σε λίγες ώρες από τώρα. Για να δούμε πως λογικά θα παραταχθούν οι ομάδες.

Το  Ελ Κλάσικο…που αγαπήσαμε όσο κανένα άλλο

Το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για ένα εξ αναβολής παιχνίδι. Παραμένει όμως ένα Ελ Κλάσικο…και το πιο αγαπημένο ζευγάρι Ελ Κλάσικο παγκοσμίως. Στο Καμπ Νου σε λίγες ώρες θα δοθεί η σέντρα για το Νο179 ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-2. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ένα σερί 8 ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που φυσικά θέλει να συνεχίσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μοναδική ευκαιρία να περάσει μπροστά στην βαθμολογία μετά την ισοπαλία των μπλαουγκράνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Ζιντάν ως πρωτοπόρος με άλλον αέρα στο Καμπ Νου. Όμως η ισοπαλία με την Βαλένθια με 1-1 την Κυριακή ισορρόπησε την βαθμολογία. Η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης βρίσκεται στους 35 βαθμούς. Ο Ζιντάν είναι αήττητος στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλει πολύ το τρίποντο, κάτι που πέρα από πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα θα αφήσει και το δικό του στίγμα στα ματς των δύο ομάδων.

Την προηγούμενη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέφτηκε την Μπαρτσελόνα και το Καμπ Νου για την Λα Λίγκα έχασε με 5-1.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα για ακόμη μια φορά δεν θα έχει στην διάθεση της τον χαφ Αρτούρ Μέλο και τον επιθετικό Ουσμανέ Ντεμπελέ. Οι δύο ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού θα μείνουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Δεν υπάρχει άλλος τραυματισμός ή τιμωρία ποδοσφαιριστή που να επηρεάζει τις επιλογές του Βαλβέρδε πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Βάσκος προπονητής θα επιλέξει σύστημα 4-3-3 και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάρκ-Άντερ Τερ Στέγκεν. Ζεράρ Πικέ και Κλεμέντ Λεγκλέ θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Ενώ οι Σέρχι Ρομπέρτο και Ζόρντι Άλμπα θα είναι τα μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Ζόρντι Άλμπα θα παίξει αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του κόντρα στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο κέντρο. Στο 4-3-3 στην βάση των χαφ θα βρίσκεται ο Σέρχιο Μπούσκετς. Ενώ ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ με τον Ράκιτιτς θα πάρουν τις άλλες θέσεις στα χαφ. Αυτό το ματς θα είναι το πρώτο Ελ Κλάσικο του Ντε Γιόνγκ. Ενώ o Ιβάν Ράκιτιτς παρόλο που για μεγάλο διάστημα ήταν στον πάγκο της Μπάρτσα, τώρα θα παίξει βασικός στο ματς ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέσι και ο Αντουάν Γκριεζμάν θα είναι τα εξτρέμ δεξιά και αριστερά. Ο Γκριεζμάν βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αφού έχει σκοράρει στα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Μέσι πάντα έχει καθοριστικό ρόλο στα ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λουίς Σουάρεζ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεταγραφή της βασίλισσας που έκανε πάταγο το καλοκαίρι δεν θα παίξει στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Φυσικά μιλάμε για τον τραυματία Εντέν Αζάρ. Επίσης τραυματίες οι οποίοι συνεπώς δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους θα είναι οι Λούκας Βάσκεθ, Χάμες Ροντρίγκες, Μαρσέλο και Μάρκο Ασένσιο. Ο Φερλάντ Μεντί επέστρεψε στην αποστολή αφού έκτισε την ποινή του στο ματς με την Βαλένθια.

Το 4-3-3 θα προτιμήσει και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Τιμπό Κορτουά θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Βέλγος τερματοφύλακας στο ματς με την Βαλένθια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ραφαέλ Βαράν και Σέρχιο Ράμος. Ενώ ο Ντάνι Καρβαχάλ που επίσης έπαιξε με την Βαλένθια θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ. Η μόνη αλλαγή από το ματς στο Μεστάγια είναι ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα στην θέση του Νάτσο ως αριστερό μπακ ο Φερλάντ Μεντί.

Στην βάση των χαφ θα βρίσκεται ο Κασεμίρο που δεν έπαιξε στο ματς με την Βαλένθια. Λογικά ο Βραζιλιάνος θα αντικαταστήσει τον Λούκα Μόντριτς. Ενώ κανονικά στις θέσεις τους θα βρίσκονται οι Τόνι Κρόος και Φεντερικό Βαλβέρδε.

Οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ίσκο θα αγωνιστούν ως δεξί και αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα .Με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο να είναι μια καλή εναλλακτική για αυτές τις θέσεις. Βέβαια στο ντέρμπι…χρειάζεται εμπειρία και πιο λογικά είναι να προτιμηθεί ο Μπέιλ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο εξαιρετικός επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μόλις 1 γκολ μακριά από την συμπλήρωση των 400 στην ιστορία των Ελ Κλάσικο σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 403 γκολ στην σχετική λίστα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ