Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρανιέρι: “Ο Ρονάλντο σκόραρε σαν παίκτης του ΝΒΑ”!
Γιουβέντους

Ρανιέρι: “Ο Ρονάλντο σκόραρε σαν παίκτης του ΝΒΑ”!

Το γκολ του Ρονάλντι προκάλεσε την έκπληξη του Κλαούντιο Ρανιέρι

19.12.2019 | 13:17

Ο Κριστιάνο Ρονάντο ανεβαίνει…αρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και εμείς τον παλιό παικταρά που θαυμάζαμε. Ο Πορτογάλος μετά τα δύο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής, σημείωσε άλλο ένα και μάλιστα νικητήριο απέναντι στην Σαμπτόρια. Ο Ρονάλντο για ακόμα μια φορά βρήκε τον τρόπο να αφήσει το κοινό με το στόμα ανοιχτό, Όποιος έχει δει το γκολ, καταλαβαίνει αμέσως το γιατί. Μάλιστα, το επίσης σημαδιακό σε σχέση με το χθεσινό τέρμα που σημείωσε, ήταν ότι κατάφερε να τραβήξει τα φώτα πάνω του, την ίδια ώρα που το “el clasico” ήταν σε εξέλιξη.

Τα αθλητικά προσόντα του Κριστιάνο είναι γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Πορτογάλος είναι “υπεραθλητής” και πολύ συχνά φροντίζει να μας το υπενθυμίζει. Τελευταίο παράδειγμα, το χθεσινό άκρως εντυπωσιακό άλμα στο γκολ που πέτυχε. Ο Ρονάλντο πήδηξε στα 2.65 και σχεδόν κάλυψε με το άλμα του ολόκληρο τον αντίπαλο που τον μάρκαρε.

Η παρομοίωση του Ρανιέρι

Το γκολ που έβαλε ο Ρονάλντο προκάλεσε τρομερή εντύπωση στο ποδοσφαιρικό κόσμο. Ένας από αυτούς που έμειναν άφωνοι και σχολίασαν το στιγμιότυπο, ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός παρομοίασε τον σταρ της Γιουβέντους με παίκτη του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα είπε: “Ο Ρονάλντο σκόραρε σαν να ήταν παίκτης του ΝΒΑ. Ήταν στον αέρα για μιάμιση ώρα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version