Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ομάδα-έκπληξη στο κατόπι του Οζίλ!
Άρσεναλ

Ομάδα-έκπληξη στο κατόπι του Οζίλ!

Ο Γερμανός δύσκολα θα παραμείνει στο «Έμιρεϊτς» με τους κανονιέρηδες να ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν

20.12.2019 | 14:36

Τον δρόμο της Τουρκίας είναι πολύ δυνατό να ακολουθήσει ο Μεσούτ Οζίλ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του.

Ο πολύπειρος πρώην διεθνής Γερμανός, είναι σχεδόν ξένο σώμα στο Λονδίνο, δεχόμενος έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, το «βαρύ» συμβόλαιο του κάνει δύσκολη τη μετακίνησή του, καθώς ελάχιστες αν καμία ομάδες είναι διαθέσιμες να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από το παρελθόν

Παρόλα αυτά, η 19 φορές πρωταθλητές Τουρκίας δείχνουν να ενδιαφέρονται για έναν ενδεχόμενο δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, καθώς το «αφεντικό» των «κίτρινων καναρινιών» φημολογείται πως έχει ταξιδέψει στην Αγγλία για να συζητήσει με την Άρσεναλ.

Τονίζεται πως με σχετικές του δηλώσεις το 2015, ο ατζέντης του Οζίλ είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο Τουρκικό πρωτάθλημα ο πελάτης του, «με τη Φενερμπαχτσέ να είναι ιδανικός προορισμός».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version