ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Γραβάτα, κοστούμι και… πάγκος για Φορλάν!

Στον πάγκο της ομάδας που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να μάθει τα βασικά για το ποδόσφαιρο, την Πενιαρόλ, θα είναι προπονητής ο Ντιέγκο Φορλάν.

Γραβάτα, κοστούμι και… πάγκος για Φορλάν!

Ο Ντιέγκο Φορλάν υπήρξε από τους πιο καλούς επιθετικούς που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Ουρουγουάη. Πολύ πριν τους Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι εκείνος είχε αναπτύξει… ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν. Ακόμη και για εκείνον. Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο για κάθε αντίπαλη άμυνα. Ήδη τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε πρωταθλήματα χαμηλότερου επιπέδου μέχρι που κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2018. 

Από εκεί και πέρα αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον του στην προπονητική. Όπως έχουν κάνει, άλλωστε, τόσοι και τόσοι. Η Πενιαρόλ θα είναι ο πρώτος του σταθμός σε αυτό το νέο ταξίδι. Επιλογή που μόνο τυχαία δεν είναι και ας φαίνεται ως τέτοια. Και αυτό γιατί η Πενιαρόλ ήταν η πρώτη ομάδα που φιλοξένησε, έστω και για ένα χρόνο, τον τότε πιτσιρικά Ντιέγκο.

Στις ακαδημίες της έμαθε την τέχνη του γκολ το… μακρινό 1991, ενώ γύρισε σε εκείνη και τη σεζόν 2015-2016, όπου και πέτυχε 18 γκολ σε 32 εμφανίσεις. Ο Ντιέγκο Φορλάν ως παίκτης της Πενιαρόλ

Καλός ο νέος (Φορλάν), αλλά θα είναι… ωραίος;

Η Πενιαρόλ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Η ομάδα από το Μοντεβιδέο έχει ψηλά τον πήχη, οπότε δεν είναι και η πιο… εύκολη δουλειά στον κόσμο. Ειδικά αν κάποιος, σαν τον Φορλάν, θέλει να ξεκινήσει από εκεί την προπονητική του καριέρα.

Ο παλαίμαχος φορ έχει δείξει κατά καιρούς ότι δεν “μασάει”. Σίγουρα οι καλές του σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου έπαιξαν το ρόλο τους. Όμως, πάνω απ’ όλα με αυτή την κίνησή του επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι έχει τα… κοχόνες, όπως λένε και οι Ισπανόφωνοι, και να βγαίνει μπροστά όταν πρέπει και όταν αυτό απαιτείται.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Μιας και θα πρέπει να διαχειριστεί μία κατάσταση που δεν ήταν και η καλύτερη στην ομάδα από την Ουρουγουάη. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξει με πράξεις και όχι λόγια στη διοίκηση του συλλόγου ότι έκανε καλά και “τελείωσε” τον Ντιέγκο Λόπες και έδωσε σε εκείνον μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ