ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Με αυτούς πάει να κατακτήσει τον κόσμο! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να προσθέσει ακόμη μία κούπα στην σπουδαία συλλογή που έχει χτίσει μέσα στο 2019 με τη Λίβερπουλ. Αυτούς διάλεξε κόντρα σε Φλαμένγκο.

Λίβερπουλ: Με αυτούς πάει να κατακτήσει τον κόσμο! (pic)

Το 2019 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της Λίβερπουλ. Μάλιστα, λίγο πριν αυτό μας αποχαιρετίσει δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη καλύτερο για τους “κόκκινους”. Και αυτό γιατί έχουν όλα τα φόντα να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Στον τελικό που θα γίνει κόντρα στη Φλαμένγκο στη Ντόχα ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε. Μπορεί η κούραση να κάνει ήδη δειλά την εμφάνισή της στα πρόσωπα των Άγγλων. Ωστόσο, ο “Κλόπο” ξέρει από πρώτο χέρι πως αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Άλλωστε δεν εμφανίζεται κάθε μέρα. Τελευταία φορά που οι “reds” είχαν φτάσει στην κορυφή του κόσμου ήταν το 2005. Είχαν κλείσει στην εστία της τη Σάο Πάολο, όμως, στο τέλος οι Βραζιλιάνοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα το τρόπαιο. Αν και στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών ομάδων κόντρα σε αυτές της Λατινικής Αμερικής εκείνες που φεύγουν με τη χαρά της νίκης είναι εκείνες από τη Γηραιά Αλβιώνα. Θα τα καταφέρει και πάλι η Λίβερπουλ;

Έτοιμη γι’ ακόμη μία κούπα η Λίβερπουλ!

Η σεζόν φέτος “τρέχει” και πάει πολύ καλά για τη Λίβερπουλ. Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έχουν… βαρεθεί να παίρνουν νίκες. Ο μεγάλος τους στόχος παραμένει η κατάκτηση της κορυφής στην Αγγλία.

Κάτι που έχει να συμβεί από το 1990. Δηλαδή κοντά στα 30 χρόνια. Παρόλα αυτά οι “reds” δεν θα έλεγαν όχι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ειδικά ο “Κλόπο”. Γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος τεχνικός παρέταξε στον τελικό με τη Φλαμένγκο τους: Άλισον Μπέκερ κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα τους Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμες, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ και Άντριου Ρόμπερτσον. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Τζόρνταν Χέντερσον, Αλεξάντερ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, ενώ την τριάδα κλείνει ο Ναμπί Κεϊτά που ήταν από τους καλύτερους στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ για τα “αστέρια”.

Η τριάδα της επίθεσης είναι η… κλασική. Σαντιό Μανέ, Ρομπέτο Φιρμίνο και Μοχάμεντ Σαλάχ. Για να δούμε αν η Λίβερπουλ θα κάνει χώρο στην τροπαιοθήκη της για ακόμη μία κούπα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ