ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο κόσμος υποκλίθηκε στην Λίβερπουλ!

Ο Λίβερπουλ σε έναν πραγματικό τελικό κατάφερε να πάρει το τρόπαιο με το γκολ του Φιρμίνο στην παράταση.

Ο κόσμος υποκλίθηκε στην Λίβερπουλ!

Σε ένα ματς με τρομερό ρυθμό, η Λίβερπουλ κατάφερε κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Φλαμένγκο και να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Με ένα γκολ του Φιρμινο στο 98ο λεπτό οι “κόκκινοι” πήραν την νίκη και ολοκλήρωσαν με τον ιδανικό τρόπο μια ονειρεμένη σεζόν. Οι δύο ομάδες υπερέβαλαν εαυτό, τελικά όμως οι “παίκτες” του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτοί που κατάφεραν να σηκώσουν το τρόπαιο. Ένα πραγματικά “χορταστικό” 0-0, που όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο, ανέδειξε δύο πολύ καλά δουλεμένες ομάδες.

Το ματς

Η Λίβερπουλ μπήκε με τον αέρα του φαβορί στο ματς και έχασε τις δύο πρώτες ευκαιρίες νωρίς, με τους Φιρμίνο και Άρνολντ. Στο  27′ ο Ενρίκε απείλησε, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό και πήγε κόρνερ. Το ματς πήγαινε πάνω κάτω, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν με εξαιρετικές προϋποθέσεις στην επίθεση, αλλά να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην τελική πάσα. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0 και την συνέχεια πολλά υποσχόμενη. Image result for liverpool flamengo"

Στο δεύτερο μέρος, ειδικά για το πρώτο ημίωρο ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός. Ο Φιρμίνο στο 47′ είχε την ευκαιρία του αγώνα. Τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλό του, εκτέλεσε με το αριστερό, το σκαστό του σουτ όμως βρήκε στο δεξί δοκάρι. Στο 50′ ήταν η σειρά του Σαλάχ να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Σούταρε μέσα από την περιοχή, το σουτ όμως πέρασε λίγο άουτ. Στο 53′ ο Άλισον έδειξε γιατί είναι ο κορυφαίοσ γκολκίπερ στο κόσμο. Ο Γκαμπιγκόλ σούταρε από ευνοϊκή θέση, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας όμως οριζοντιώθηκε και με το δεξί χέρι αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 80′ ο Άρνολντ άγγιξε το 1-0. Ο Άγγλος πήρε το ριμπάουντ, ο Άλβες όμως κατάφερε να αποκρούσει. Στο 90′ είχαμε την φάση του αγώνα. Ο Μανέ έβγαινε φάτσα με το τέρμα. Ο αμυντικός της Φλαμένγκο τον πρόλαβε, αλλά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Αμέσως τον κάλεσε το VAR και τελικά όχι απλά δεν έδωσε το φάουλ εκτός περιοχής, αλλά πήρε πίσω όλη την απόφαση. Το ματς έληξε και οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν για την παράταση.

Στην παράταση η Λίβερπουλ είχε πιο πολλές δυνάμεις. Στο 98΄ ήρθε τη φάση που έκρινε το ματς. Ο Μανέ βρήκε μπροστά μετά από κάθετη, έσπασε την μπάλα στον Φιρμίνο και αυτός με απόλυτη ψυχραιμία έκανε το 1-0. Ο Λίνκολν είχε μια ευκαιρία στην εκπνοή, αλλά τίποτα δεν φάνηκε αρκετό για να στερήσει την κούπα από την την Λίβερπουλ.

Τα στιγμιότυπα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ