ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Θα σηκώσει το Παγκόσμιο η Λίβερπουλ;

Θα καταφέρει η ομάδα του Κλοπ να σηκώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο ομάδων;

Θα σηκώσει το Παγκόσμιο  η Λίβερπουλ;

Η Λίβερπουλ σήμερα το απόγευμα θα επιδιώξει να κατακτήσει για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η ομάδα του Κλοπ αναμένεται να γράψει ιστορία σήμερα κόντρα στην Φλαμένκο στο Khalifa International Stadium της Ντόχα.

Η ομάδα από το Λίβερπουλ πήρε μέρος στην διοργάνωση ως κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ.. Στα ημιτελικά νίκησε την Μεξικανική Μοντερέι με ένα γκολ του Φιρμίνο στα τελευταία λεπτά.

Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στην  κατάκτηση τρεις φορές προηγουμένως. Έχασε στον τελικό τόσο το 1981 όσο και το 1984. Αλλά τότε η διοργάνωση ήταν γνωστή ως διηπειρωτικό. Το 2005 με τον Ράφα Μπενίτεθ πάλι έφτασε κοντά στην κατάκτηση. Ο Γιούργκεν Κλοπ  αν τα καταφέρει θα προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη της Λίβερπουλ ένα νέο τρόπαιο.

Η Φλαμένκο συμμετέχει στην διοργάνωση στα ημιτελικά όπως και η Λίβερπουλ. Η Βραζιλιανική ομάδα νίκησε το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στα ημιτελικά η Φλαμένκο νίκησε με 3-1 την Αλ-Χιλάλ. Η ομάδα από την Βραζιλία είχε νικήσει το 1981 τους Κόκκινους κάτω από τις οδηγίες του Χόρχε Χεσούς. Αυτό ελπίζει να το κάνει ο προπονητής της Φλαμένκο και σήμερα.

Λίβερπουλ

Ο Κλοπ θα προτιμήσει το 4-3-3 με τον Άλισον κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Βαν Ντάικ από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ενώ μαζί του θα βρίσκεται ο Γκόμεζ. Οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ρόμπερτον θα παίξουν σαν δεξί και αριστερό μπακ.

Στα χαφ θα προτιμηθεί στην βάση ο Χέντερσον ενώ λίγο πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Ναμπί Κειτά και Άλεξ Όξλειντ-Τσάμπερλειν.

Η τριπλέτα Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ δεν αλλάζει. Όμως μπορεί οι Οριγκί και Σακίρι να δώσουν στο δεύτερο ημίχρονο λύσεις από τον πάγκο.

Φλαμένκο

Η Φλαμένκο θα κατεβεί με το σύστημα 4-2-3-1 και τον πρώην τερματοφύλακα της Βαλένθια Ντιέγκο Άλβες κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κάιο και Μαρί. Ενώ οι Ραφίνια και Φελίπε Λουίς θα αποτελέσουν το αριστερό και δεξί μπακ αντίστοιχα.

Οι δύο θέσεις των χαφ θα δοθούν στους Γουίλιαμ Αράο και Γκέρσον. Ενώ πιο μπροστά σαν δεκάρι θα παίξει ο Ουρουγουανός Γκιόργκιαν ντε Αρρασκαέτα που σκόραρε με την Αλ-Χιλάλ.

Ο 28 χρόνος Μπρούνο Ενρίκε θα βρεθεί ως αριστερό εξτρέμ. Ενώ ο αρχηγός της ομάδας Έβερτον Ριμπέριο θα δημιουργήσει παιχνίδι και φάσεις ως δεξί εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο πασίγνωστος δεινός σκόρερ Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα που είναι πιο γνωστός ως Γκάμπιγκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ