ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Τους ξετίναξε ο Μπανέγκα μόνος του!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έκτορ Μπανέγκα η Σεβίλλη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο εκτός έδρας ματς με τη Μαγιόρκα επικρατώντας 2-0.

Τους ξετίναξε ο Μπανέγκα μόνος του!

Η Σεβίλλη έχει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς που ξεχωρίζουν είναι ο Έκτορ Μπανέγκα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειξε την κλάση του σε ακόμη ένα ματς. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Ο Αργεντινός χαφ βρέθηκε σε εκπληκτικό απόγευμα. Έτσι, χάρη στο ένα γκολ του, από το σημείο του πέναλτι, αλλά και τη μία ασίστ που έδωσε συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι φιλοξενούμενοι να επικρατήσουν με σκορ 2-0. Έτσι, οι Ανδαλουσιάνοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Και όχι μόνο αυτό. Παραμένουν μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και περιμένουν είτε “γκέλα” της Ρεάλ Μαδρίτης, είτε της Μπαρτσελόνα, ώστε να προκαλέσουν περισσότερο άγχος στους… μεγάλους. Δύσκολα τα πράγματα για τη Μαγιόρκα στον αντίποδα που βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η διαφορά δυναμικότητας δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Η Σεβίλλη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας. Οι παίκτες του Λοπετέγκι πίεζαν για να βρουν ένα γρήγορο γκολ. Ένα γκολ που θα τους έκανε τη ζωή πιο εύκολη στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Εν τέλει αυτό δεν άργησε να έρθει. Ο Μπανέγκα έφτιαξε τον Ντιέγκο Κάρλος με ωραία μπαλιά και ο τελευταίος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Σκόραρε. Έτσι, το 0-1 έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους που δεν την έχασαν στη συνέχεια.

Το κερασάκι στην τούρτα τους ήρθε από τον δημιουργό του πρώτου γκολ. Τον Μπανέγκα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διπλασιάσει τα τέρματα της Σεβίλλης στο 63′ και στην ουσία να… καθαρίσει την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα όσο και αν πίεσε η Μαγιόρκα δεν κατάφερε κάτι καλύτερο. Ούτε καν να μειώσει. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε δεχτεί και τρίτο γκολ αν οι αντίπαλοί της ήταν πιο τυχεροί και προσεκτικοί στα τελειώματά τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ