ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η “κρυφή” ρήτρα στην μεταγραφή Κουτίνιο!

Μια παλιά ιστορία από την μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, σκάει σαν βόμβα και εμπλέκει τις δύο ομάδες σε νέα μεταγραφικά πάρε-δώσε.

Η “κρυφή” ρήτρα στην μεταγραφή Κουτίνιο!

Ένα πολύ περίεργο σενάριο βγήκε προς τα έξω στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αυτό, όταν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, οι δύο ομάδες έβαλαν μια ακόμα ρήτρα στην μεταξύ τους συμφωνία. Η ιστορία λέει ότι επειδή οι “μπλαουγκράνα” θεώρησαν πολλά τα 150 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παράλληλα ήθελαν πολύ τον ποδοσφαιριστή, εξασφάλισαν κάτι σαν “μπόνους”. Κάτι που σήμερα έσκασε σαν βόμβα στο “νησί”. Βάσει λοιπόν της μέχρι πρότινος “κρυφής” ρήτρας, η Λίβερπουλ έχει δώσει την δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα να αγοράσει όποιο ποδοσφαιριστή θέλει από την ομάδα της, με 100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η δυνατότητα λήγει την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και στους “κόκκινους” έχει σημάνει συναγερμός.

Την χρονιά της μεταγραφής του Κουτίνιο ζήσαμε την απόλυτη αλλαγή στα χρήματα που δαπανώνται στις μεταγραφές. Θυμάστε όλοι ότι τότε η Παρί έδωσε 220 για τον Νεϊμάρ και 180 για τον Μπαπέ. Για τότε λοιπόν, τα 100 εκατομμύρια που συμφώνησαν οι δύο ομάδες ίσως ήταν ένα δίκαιο ποσό και για τις δύο. Σήμερα όμως, αν γίνει τελικά μια τέτοια μεταγραφή, οι νέες συνθήκες ευνοούν ξεκάθαρα την Μπαρτσελόνα.

Οι υποψήφιοι

Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν και τους βασικούς στόχους των Καταλανών. Αυτός που ξεχωρίζει από την λίστα, δεν είναι άλλος από τον Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας είναι τρομερά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό αυτομάτως τον μετατρέπει σε νούμερο ένα υποψήφιο. Εκτός από τον Άρνολντ, αρέσει και ο Ρόμπερτσον, αλλά φυσικά και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Στην επιθετική γραμμή, πάλι υπάρχει “value”, όμως τα κενά που έχει η Μπαρτσελόνα, την σπρώχνουν στο αμυντικό κομμάτι.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πείσει κάποιος παίκτης της Λίβερπουλ να πάρει μεταγραφή σε εκείνη. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο ζήτημα.Το πιο βασικό είναι να δούμε αν όντως αυτό το  μέχρι χθες μυστικό, αληθεύει, κι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς με αυτούς τους όρους που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ