ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Παρί Σεν Ζερμέν blog: Ο Νεϊμάρ βρήκε τον νέο “Μέσι” του!

Ο Νεϊμάρ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του δίπλα στον πολύ καλό του φίλο, Μέσι. Ίσως να πάει να συμβεί και τώρα κάτι αντίστοιχο.

Παρί Σεν Ζερμέν blog: Ο Νεϊμάρ βρήκε τον νέο “Μέσι” του!

Μια αλλαγή υπάρχει στην συμπεριφορά του Νεϊμάρ το τελευταίο διάστημα στην Παρί. Ο Βραζιλιάνος, μπορεί από το καλοκαίρι να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και να κατηγορείται για όλα τα στραβά της ανθρωπότητας, παρόλα αυτά, εκείνος δείχνει να βρίσκει ξανά τις ισορροπίες μέσα του. Μετά το τελευταίο “σκηνικό” με τον Ντελόρτ και τον προπονητή του, που τον κατηγόρησαν για ασέβεια και αλαζονεία, ο Νεϊμάρ μοιάζει άλλος. Μοιάζει πιο ήρεμος, πιο συγκροτημένος, σαν να θέλει να το απολαύσει περισσότερο. Image result for neymar messi"

Η συνταγή της επιτυχίας του Νεϊμάρ

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του Νεϊμάρ, ήταν αδιαμφισβήτητα στην Μπαρτσελόνα. Εκεί η τρελή παρέα του MSΝ, είχε φτιάξει μια τριάδα φωτιά εντός και εκτός γηπέδου, σκορπώντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά τους. Ο Νεϊμάρ,όντας και μικρότερος σε ηλικία, είχε ένα τρομερό “δέσιμο” με τον Μέσι. Τον είχε σαν αδελφό του! Το γεγονός ότι ο Αργεντινός ποτέ δεν τον είδε ανταγωνιστικά, τον έκανε να απελευθερωθεί και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Μην ξεχνάμε ότι όταν ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε δυσκολίες προσαρμογής, ο Μέσι ήταν στο πλευρό του. Όταν είχε πρωτοπάει στην Βαρκελώνη, όλοι μιλούσαν για ένα παιδί με αστείρευτο ταλέντο, που όμως αν δεν δυνάμωνε σωματικά, θα ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τότε, ο Μέσι προσπάθησε να τονώσει το ηθικό του, στηρίζοντάς τον, μέσω δηλώσεων και δίνοντας του κάποια πέναλτι, μέχρι να βρει ρυθμό μέσα από το σκοράρισμα. Αυτό έγινε, οι δυο τους μετατράπηκαν σε αχώριστοι φίλοι και η Μπαρτσελόνα μεγαλούργησε. Image result for neymar mbappe"

Ο νέος “Μέσι” του Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος πήγε στην Παρί για να ηγηθεί μιας προσπάθειας και να είναι το απόλυτο αφεντικό των Γάλλων. Αυτό δεν του βγήκε και το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να επιστρέψει στην Βαρκελώνη. Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και έτσι  ίδιος αναπροσάρμοσε εκ νέου τα πλάνα του. Το τελευταίο διάστημα, από την επιστροφή του από τον τραυματισμό και μετά, ο Νεϊμάρ είναι ένας άλλος. Αγωνιστικά πετάει και παράλληλα δείχνει πιο αγαπητός με τους συμπαίκτες του από ποτέ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάρισε το πέναλτι στον Καβάνι που είχε καιρό να σκοράρει, ενώ πριν 2 χρόνια οι δυο τους είχαν “σφαχτεί” για το ποιος θα τα εκτελεί. Ευχήθηκε -χρόνια πολλά- στον Μπαπέ με ένα ποστ που έδειξε πόσο καλά “φιλαράκια” είναι. Στο γήπεδο πανηγυρίζουν συνεχώς μαζί και μοιάζουν να το διασκεδάζουν. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, κυριολεκτικά τον αποθέωσε. Ο Βραζιλιάνος, φαίνεται να είναι μακριά από ανταγωνισμούς και αντιπαλότητες. Δεν μοιάζει πια τόσο εξαρτημένος από το ΕΓΩ του. Μήπως τελικά στο πρόσωπο του Μπαπέ βρήκε έναν καινούργιο φίλο; Μήπως ο νέος “Μέσι” είναι για αυτόν ο Γάλλος; Και μήπως χτίσουν μαζί κάτι μεγάλο;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ