ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Η δεκαετία κλείνει με πρώτο Καγεχόν και τρίτο… Μέσι! (pic)

Υπάρχει μία κατηγορία μέσα στη δεκαετία που δεν είχε το όνομα του Λιονέλ Μέσι ως πρώτο και καλύτερο. Σε αυτή κουμάντο κάνει ο Χοσέ Καγεχόν.

Η δεκαετία κλείνει με πρώτο Καγεχόν και τρίτο… Μέσι! (pic)

Είναι σίγουρα άνθρωπος ο Λιονέλ Μέσι; Με αυτά που έχουμε δει από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είμαστε και τόσο σίγουροι. Θέλετε τα γκολ του; Οι διακρίσεις του; Όλες αυτές οι στιγμές μαγείας που έχει προσφέρει; Όλα μαζί αν τα βάλει κάποιος θα καταλάβει πόσο εύκολο είναι να δώσει τον τίτλο του κορυφαίου στον Αργεντινό.

Άλλωστε αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήραν… παραμάζωμα κάθε ατομική διάκριση. Κάθε κατηγορία έχει είτε το όνομα του ενός, είτε του άλλου. Παρόλα αυτά λίγο πριν μπει η νέα δεκαετία υπάρχει μία κατηγορία που ο “Λέο” δεν είναι πρώτος και καλύτερος.

Πρόκειται για την κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές. Ο έμπειρος επιθετικός φόρεσε πολλές φορές τη φανέλα των Καταλανών. Όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους. Όμως, και οι δυο τους έφαγαν την… σκόνη του Χοσέ Καγεχόν της Νάπολι.

Ο στράικερ της ιταλικής ομάδας ήταν ο επιθετικογενής παίκτης που αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλον τη δεκαετία που φεύγει! Ποιος... Μέσι; Ο Καγεχόν!

Μέσι, εδώ κάνεις στοπ!

Ο Χοσέ Καγεχόν είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι μεν μπορεί οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου να πίστευαν στο ταλέντο του, αλλά ποτέ δεν του το έδειξαν. Ο χρόνος συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα ήταν ελάχιστος.

Ήταν πολύ δύσκολος κάποιος… άσημος, όσο καλός και αν είναι, να άφηνε εκτός 11αδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Καρίμ Μπενζεμά. Κι όμως τα νούμερά του δεν ήταν τόσο άσχημα. Μάλιστα, ο τότε τεχνικός της “βασίλισσας”, Ζοσέ Μουρίνιο, έλεγε τα καλύτερα για εκείνον και ήταν ένας από τους αγαπημένους του παίκτες.

Παρόλα αυτά η μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα έμοιαζε μονόδρομος. Η Νάπολι ήταν εκείνη που έδειξε ενδιαφέρον και δεν πρέπει να το έχει μετανιώσει γι’ αυτό. Μαζί της ο Ισπανός φορ έχει ζήσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Ναι μεν μπορεί αν μην έγινε πρώτος στην… πόλη, αλλά τα κατάφερε στο χωριό! Οι προπονητές της ιταλικής ομάδας δεν τον έβγαζαν ούτε με… προεδρικό διάταγμα από την 11αδα τους.

Κάπως έτσι λοιπόν έγινε ο επιθετικογενής παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις για τη δεκαετία που “τρέχει”. Το νούμερό του… μοναδικό. 351. Λίγο πιο πίσω έμεινε ο Εντέν Αζάρ με τον Λιονέλ Μέσι να τερματίζει τρίτος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ