ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Κολλημένη” με τον… πρώην η Μπαρτσελόνα!

Νέο κύκλο επαφών με τον Νεϊμάρ, φαίνεται πως θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες, η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το "ΕSPN".

“Κολλημένη” με τον… πρώην η Μπαρτσελόνα!

Το καλοκαίρι που πέρασε η Μπαρτσελόνα έφτασε πολύ κοντά στον Νεϊμάρ. Όλοι το ήξεραν πως οι δύο πλευρές θέλουν… επανασύνδεση. Όμως, η κακιά πεθερά (σ.σ Παρί Σεν Ζερμέν) πάτησε πόδι. Χάλασε το deal όσο και αν αυτό δεν άρεσε στον Βραζιλιάνο φορ.

Εκείνος προσπάθησε να το αλλάξει αυτό. Με διάφορες κινήσεις. Με διάφορες δηλώσεις. Δεν πάταγε σε προπονήσεις. “Έκραζε” τους Γάλλους όπου έβρισκε μικρόφωνο. Στο τέλος όμως έχασε. Οι πρωταθλητές της Λιγκ 1 δεν ήθελαν να τον χάσουν. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άλλοι στη θέση τους θα… παρακαλούσαν για κάτι τέτοιο. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που όλοι έχουν στραφεί εναντίον του. Ο ίδιος είχε να τα βάλει μέχρι και με τους οπαδούς της παριζιάνικης ομάδας. Όταν στις αρχές της σεζόν εκείνοι τον έβριζαν εν χορώ. Για εκείνον που πήγε να τους προδώσει μέχρι και ειδικό πανό δημιούργησαν για να του χαλάσουν την ψυχολογία.

Ακόμα τον θέλει η Μπαρτσελόνα!

Οι σχέσεις του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα παραμένουν καλές. Ακόμη και μετά το “ναυάγιο” του περσινού καλοκαιριού. Άλλωστε όταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες προσπαθούν να κάνουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου φορ πραγματικότητα, τότε αυτό σίγουρα κάτι λέει.

Ο ίδιος από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει δημοσίως θέση. Προσπαθεί να μην ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά. Ο έμπειρος στράικερ δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη. Είναι ικανός να κρατήσει την ίδια στάση ως το τέλος της σεζόν; Κανείς δεν ξέρει. Άλλωστε είναι ακόμη νωρίς για κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά ήδη μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ έχουν ξεκινήσει να μιλάνε για νέο κύκλο επαφών ανάμεσα στην “Μπάρτσα” και τον Νεϊμάρ. Δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί. Δεν αποκλείεται οι Καταλανοί να έχουν στο μυαλό τους το “ψηστήρι” στους Γάλλους από νωρίς, ώστε φέτος το καλοκαίρι να γίνει πραγματικότητα αυτό που δεν συνέβη το θέρος του 2019.

Όπως και να έχει φαίνεται πως είμαστε μπροστά σε ένα ακόμη σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ και την Μπαρτσελόνα. Με το φετινό να έχει παραπάνω… επεισόδια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ