Άρσεναλ

Πρώτος στόχος του Αρτέτα ο Λεμάρ!

Ο Αρτέτα θέλει να φέρει στην Άρσεναλ τον Τόμας Λεμάρ.

Η Άρσεναλ με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της, θα προσπαθήσει να ανατρέψει την βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι “κανονιέρηδες” οφείλουν να ανακάμψουν, για να σώσουν τουλάχιστον την χρονιά. Μπορεί η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ να μοιάζει όνειρο αυτή την στιγμή τουλάχιστον, αλλά αυτό δεν σημάινει ότι η σεζόν έχει τελειώσει. Η ομάδα έχει μπροστά της το Γιουρόπα Λιγκ, που μπορεί να διεκδικήσει και επίσης ένα καλό δεύτερο μισό, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. Πέρα από την ψυχολογία, πέρα από το “πρεστίζ”, η βελτίωση ίσως αλλάξει και το σκεπτικό κάποιων παικτών που έχουν τάσεις φυγής…

Για να γίνουν όλα αυτά όμως, η διοίκηση θα πρέπει να ενισχύσει το έργο του Αρτέτα και με κάποιες μεταγραφές. Δημοσιεύματα από το “νησί” αναφέρουν ότι πρώτος στόχος της ομάδας για τον Γενάρη, είναι ο Τόμας Λεμάρ. Ο Γάλλος είχε απασχολήσει την Άρσεναλ και παλαιότερα. Το 2018 όταν ο Βενγκέρ ήταν ακόμα στον πάγκο της ομάδας, υπήρξε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και εκείνος κατέληξε στην Ατλέτικο.

Ο Λεμάρ στην Ατλέτικο

Ο Λεμάρ στην Ατλέτικο δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά ο Αρτέτα φαίνεται να τον πιστεύει πολύ. Ο νεαρός εξτρέμ είναι από τις βασικές επιλογές του Τσόλο Σιμενόνε, αλλά ούτε είναι ιδιαίτερα παραγωγικός, ούτε έχει κάνει το “μπαμ” τον 1μιση χρόνο που αγωνίζεται στην Ισπανία. Παρόλα αυτά, τα στοιχειά τα διαθέτει, αλλά η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού της Ατλέτικο μπορεί απλά να μην του ταιριάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ