ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: “Θα προσαρμοστούμε στις αποχωρήσεις”!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε ότι η Τότεναμ μπορεί να μην έχει πρόθεση να κάνει μεταγραφές, αλλά θα αντικαταστήσει όποιον ποδοσφαιριστή αποχωρήσει από την ομάδα.

Μουρίνιο: “Θα προσαρμοστούμε στις αποχωρήσεις”!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους προπονητές που δεν κρύβονται. Ο Πορτογάλος είναι πάντα ευθύς στις δηλώσεις του και συνήθως λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κάτι αντίστοιχο έκανε και αυτή την φορά, εξηγώντας το πως θα κινηθεί η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι που ανοίγει τις επόμενες μέρες. Ο “special one”, είπε μάλιστα ότι η Τότεναμ, δεν θα γίνει ποτέ η “Βασίλισσα των μεταγραφών”.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. Ένα από αυτά είναι και η μεταγραφική πολιτική των “πετεινών”. Οι Λονδρέζοι είναι από τις ομάδες που δεν σπαταλούν πολλά χρήματα στις μεταγραφές και προτιμούν να μην κάνουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους. Αυτό συνέβαινε και επί εποχής Ποτσετίνο, αλλά το ίδιο πρόκειται να συμβεί και τώρα που έχει αναλάβει ο Μουρίνιο. Στην ομάδα θεωρούν ότι έχουν μια καλή βάση την οποία δεν πρέπει να αλλάζουν ούτε συχνά, αλλά ούτε και σε μεγάλο βαθμό. Μουρίνιο Έρικσεν

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι η Τότεναμ θα μείνει αμέτοχοι στις μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο, οπότε η ομάδα θα κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να τους αντικαταστήσει. Φυσικά οι “καμπάνες” κρούουν πιο σίγουρα από όλους για τον Έρικσεν. Ο Δανός δεν θα συνεχίσει στο Λονδίνο και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το Γενάρη. Για αυτή την περίπτωση, όπως και για όποια άλλη προκύψει, η Τότεναμ θα είναι έτοιμη να δράσει.

Η δήλωση Μουρίνιο

“Ξέρουμε ότι στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, θα συμβούν πράγματα που θα μας επηρεάσουν. Σκοπεύουμε να αντιδράσουμε σε ότι κι αν γίνει. Αν κάποιοι παίκτες φύγουν, θα προσαρμοστούμε σε αυτές τις αλλαγές. Πάντως το σίγουρα είναι ότι η ομάδα, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η Βασίλισσα των μεταγραφών”, ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος. Μουρίνιο Μπέιλ

Το σενάριο ανταλλαγής Έρικσεν – Μπέιλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα που προέκυψε από Ισπανία μεριά, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει επικοινωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι δυο τους έδειξαν πρόθεση να συνεργαστούν, ακόμα και άμεσα. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η Τότεναμ να προσεγγίσει τις απαιτήσεις της Ρεάλ για τον παίκτη. Ο Έρικσεν τον οποίο στην Μαδρίτη επιθυμούν διακαώς, είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση. Μπορεί οι “σπερς” να μην αξιώνουν πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς θα χάσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο, η προοπτική όμως των “μερένχες” να αποφύγουν το “πλειστηριασμό” στον οποίο θα μπουν οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν για τον Δανό το καλοκαίρι, τον μετατρέπουν αυτομάτως σε ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ