ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Νέα εποχή, ίδιες συνήθειες

Η Άρσεναλ συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις, με τον Μικέλ Αρτέτα να μην καταφέρνει να αλλάξει τα πράγματα με το καλημέρα μένοντας στο 1-1 με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Νέα εποχή, ίδιες συνήθειες

Η Άρσεναλ μπορεί να έδειξε διάθεση να δημιουργήσει και να αλλάξει το κακό κλίμα ωστόσο κατάφερε μια τρύπα στο… νερό. Οι “Κανονιέρηδες” έφυγαν από την έδρα της Μπόρνμουθ με την ισοπαλία (1-1) συνεχίζοντας να απογοητεύουν τους φίλους. Γκόσλινγκ για τους γηπεδούχους και Ομπαμεγιάνγκ για τους φιλοξενούμενους έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ντεμπούτο του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο των “Κανονιέρηδων” ξεκίνησε από την έδρα της σκληροτράχηλης Μπόρνμουθ. Οι Λονδρέζοι μην έχοντας άλλα περιθώρια να αφήσουν βαθμούς παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με όλα τα διαθέσιμα όπλα τους, κόντρα σε μια αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύει τους “μεγάλους” στην έδρα της.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο του αγώνα με τους Τορέιρα και Τζάκα να κερδίζουν τις μάχες στο κέντρο. Με πολλές πάσες οι Λονδρέζοι κατάφεραν να μετατοπίσουν το παιχνίδι στο ένα μισό του γηπέδου, με την Μπόρνμουθ να περιορίζεται σε ρόλο αμυνόμενου περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για την ιδανική… κόντρα. Μπόρνμουθ εναντίον Άρσεναλ

Όσο η Άρσεναλ δεν “χτυπούσε” και έμενε στην… φλυαρία, τόσο η Μπόρνμουθ ανακτούσε χώρο. Τα “Κεράσια” μάλιστα στην πρώτη τους επί της ουσίας επίσκεψη στα καρέ του Λενό κατάφεραν να προκαλέσουν “πονοκέφαλο” στον Αρτέτα. Ο Γκόσλινγκ με κοντινό πλασέ έπειτα από ιδανική επέλαση των συμπαικτών του από τα δεξιά άνοιξε το σκορ βάζοντας δύσκολα στους Λονδρέζους.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τον Μικέλ Αρτέτα εκεί να αναζητά τον τρόπο να “ξυπνήσει” τους ποδοσφαιριστές του αποτρέποντας άλλη μία κακή ήττα για την ομάδα του, την πρώτη με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έφθανε στην Άρσεναλ

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Και πάλι οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Τορέιρα να παίρνει πολύ καλό βαθμό τόσο ανασταλτικά όσο και στην πρώτη πάσα προς τους δημιουργικούς συμπαίκτες του. Με τους επιθετικούς της Άρσεναλ να πατούν συχνά πυκνά την περιοχή του Ράμσντειλ, ήταν θέμα χρόνου να έρθει το πολυπόθητο τέρμα της ισοφάρισης. Ο Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει με τη φανέλα της Άρσεναλ

Στο 63′ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πάτησε περιοχή και με όμορφο σουτ κατάφερε να φέρει στα ίσια την αναμέτρηση σκορπώντας χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι έγινε “τρελό” με τις δύο ομάδες να κυνηγούν επί ίσοις όροις τις πιθανότητες να πετύχουν το τέρμα της νίκης. Στο 82′ ο Γουίλσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λενό ωστόσο το VAR επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της Μπορνμουθ πως το γκολ ήταν οφσάιντ.

Μέχρι το τέλος μπορεί και οι δύο ομάδες να πάλεψαν ωστόσο δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα με το τελικό 1-1 να μην ικανοποιεί κανέναν. Παρά το ντεμπούτο του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν, με τον Ισπανό στο πρώτο του παιχνίδι εν τέλει να μην αλλάζει την ψυχολογία των παικτών του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ