ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ντε Λίχτ: «Θέλω να μείνω στην Γιουβέντους για πολλά χρόνια»

Ο Ντε Λίχτ υπογραμμίζει πως του αρέσει που αγωνίζεται στην Γιουβέντους ενώ αναφέρει ότι θέλει να παίξει εκεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Ντε Λίχτ: «Θέλω να μείνω στην Γιουβέντους για πολλά χρόνια»

Ο Ματίας Ντε Λίχτ δήλωσε πρόσφατα ότι είναι χαρούμενος στην Γιουβέντους και ελπίζει να μείνει εκεί για πολλά χρόνια ακόμη.  Ο κεντρικός αμυντικός έγινε μεταγραφή το καλοκαίρι από τον Άγιαξ στην Γιουβέντους έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο τραυματισμός του Κιελίνι έδωσε την δυνατότητα στον Ντε Λιχτ να αγωνιστεί σε πολλά ματς. Ο 20 χρόνος έκανε βασικά λάθη στο ντεμπούτο του κόντρα στην Νάπολι. Στο παιχνίδι του εντοπίζονται λάθη είτε απειρίας είτε προσαρμογής είτε αδυναμίας όμως το συνολικό αποτέλεσμα μας δείχνει ότι ο Ντε Λίχτ είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Οι εμφανίσεις του είναι αξιόλογες τόσο με την φανέλα της Γιουβέντους όσο και με την Εθνική Ολλανδίας.

Στο παιχνίδι του εντοπίζονται λάθη είτε απειρίας είτε προσαρμογής είτε αδυναμίας όμως το συνολικό αποτέλεσμα μας δείχνει ότι ο Ντε Λίχτ είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Οι εμφανίσεις του είναι αξιόλογες τόσο με την φανέλα της Γιουβέντους όσο και με την Εθνική Ολλανδίας.

Βέβαια ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός είναι χαρούμενος στο Τορίνο και θέλει να μείνει στην ομάδα του Σάρρι για πολλά χρόνια.

Ο Ντε Λίχτ ανέφερε στο Juventus TV ότι: ‘ Είμαι πολύ χαρούμενος στο Τορίνο. Θέλω να μείνω εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος ( που είμαι μέλος της Γιουβέντους). Όταν μια μεγάλη ομάδα σαν την Βέκια Σινιόρα ενδιαφέρεται για εσένα τότε είναι μεγάλη τιμή. Μου άρεσε πάντα η Γιούβε σαν ομάδα και τώρα είμαι χαρούμενος που φοράω την φανέλα της.

Το θέμα για το πόσο θα μείνει ο Ντε Λίχτ στην Γιουβέντους άνοιξε ο διεθνής Ολλανδός και συμπαίκτης του σστον Άγιαξ Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Ο Ντε Γιόνγκ που αποτελεί ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα πια δήλωσε στην De Telegraaf: ‘ Πήρε την απόφαση ( να πάει στην Γιουβέντους) και γενικά τα πάει καλά και περνάει καλά στο Τορίνο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει στην Μπαρτσελόνα σε κάποια χρόνια.’

Μου άρεσε πάντα η Γιούβε σαν ομάδα και τώρα είμαι χαρούμενος που φοράω την φανέλα της.

Βέβαια ο Ντε Λίχτ είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Γιουβέντους. Ο Ολλανδός διεθνής κεντρικός αμυντικός παίζει δίδυμο στην άμυνα με τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι από την αρχή της σεζόν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Ντε Λίχτ συνέχισε λέγοντας ότι: ‘ Νιώθω ότι μπορώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Προπονούμαι με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Μαζί με τον Μπονούτσι έχουμε καλή συνεργασία, τα πάμε πολύ καλά και κάθε μέρα κάνουμε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον. Ξέρω πως λειτουργεί και γνωρίζει τις ιδιοτροπίες μου στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλό ζευγάρι κεντρικών αμυντικών.’

Ντε Λίχτ: ‘ Όταν παίζεις στην Γιουβέντους πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Και αυτό είναι που θέλω να κάνω.’

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός επισημαίνει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μαθαίνει, να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής. Στόχος του όπως επισημαίνει είναι η κατάκτηση όσο περισσότερων τροπαίων μπορεί.

Ο Ντε Λίχτ συνοψίζει λέγοντας ότι: ‘ Όταν παίζεις στην Γιουβέντους πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Και αυτό είναι που θέλω να κάνω.’

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ