ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ούγκο Σάντσες: «Θα υπέγραφα τον Κέιν στην Ρεάλ ακόμη και με 200 εκ.»

Ο θρυλικός Μεξικανός επιθετικός Ούγκο Σάντσες επισημαίνει ότι ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Κέιν μπορεί να έχει μεγάλο κόστος αλλά ανεβάζει την ποιότητα, το prestige και την δυναμική της ομάδας.

Ούγκο Σάντσες: «Θα υπέγραφα τον Κέιν στην Ρεάλ ακόμη και με 200 εκ.»

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες δήλωσε ότι θα ήθελε να δει την ομάδα του να αποκτά τα δικαιώματα του Χάρι Κέιν ακόμη και με 200 εκ. ευρώ ως αντίτιμο.

Ο Κέιν είναι ως γνωστών ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2014. Προέρχεται από τις ακαδημίες των Σπιρουνιών. Με τις εμφανίσεις που κάνει θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο 26 χρόνος στράικερ έχει ήδη 2 χρυσά παπούτσια της Πρέμιερ Λιγκ ( πρώτος σκόρερ). Ενώ τις τελευταίες 5 σεζόν έβαλε τα περισσότερα γκολ για την Τότεναμ. Πέρα από την δεινότητα στο σκοράρισμα, δίνει prestige στον σύλλογο του Λονδίνου.

Ο Κέιν όμως τα πάει καλά και με την Εθνική Αγγλίας. Σε 45 εμφανίσεις έχει σκοράρει 32 φορές. Ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018. Άρα του έχει απονεμηθεί και το χρυσό παπούτσι του τελευταίου χρονικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φέτος έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν αν και τον τελευταίο μήνα ο Ντέλε Άλι έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο Κέιν σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει βάλει 16 γκολ. Κάτι πολύ αξιοσημείωτο.

΄Είμαι της άποψης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει 2 ομάδες ( πληθώρα ποδοσφαιριστών) και δύο δυνατά εννιάρια. Έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Χάρι Κέιν πρέπει να αποκτηθεί.’

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δηλώσει πολλά χρόνια ότι ενδιαφέρεται για τον Κέιν. Όμως αυτή η δήλωση του καλύτερου Μεξικανού ποδοσφαιριστή στην ιστορία και θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες ανοίγει ιστορίες και μας κάνει περίεργους αν υφίσταται τέτοια μεταγραφική υπόθεση.

Ο Σάντσες υποστηρίζει ότι προτρέπει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ να προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή του Χάρι Κέιν.

Ο Ούγκο Σάντσες δήλωσε στην Marca τα εξής: ΄Είμαι της άποψης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει 2 ομάδες ( πληθώρα ποδοσφαιριστών) και δύο δυνατά εννιάρια. Έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Χάρι Κέιν πρέπει να αποκτηθεί. Θα τον υπέγραφα ακόμη και με 200 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε πολλά χρήματα και δείτε τι προσέφερε στην ομάδα.’

Ο Μεξικανός θρύλος συνεχίζει λέγοντας ότι: ‘ Αλλά γνωρίζοντας τον Πέρεθ, ξέρω ότι θα κάνει τα μαγικά του και θα κάνει κίνηση. Αλλά όλοι γνωρίζουμε πως βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση του σταδίου και αυτό το project θα έχει μεγάλο κόστος και θα δεσμεύσει πολλά χρήματα στον προυπολογισμό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόστισε πολλά χρήματα και δείτε τι προσέφερε στην ομάδα.

Ο Σάντσες επισημαίνει ότι: ΄Από τότε που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ρόλο του ανέλαβε ο Μπενζεμά. Είναι όπως όταν είχε φύγει ο Εμίλιο Μπουντραγκένο και το βάρος του ρόλου το είχα επωμιστεί εγώ. Ο Γιόβιτς δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται τους καλύτερους επιθετικούς που παίζουν σήμερα. Νομίζω ότι αυτός είναι ο Κέιν.’

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε δύο λευκές ισοπαλίες με την Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα τελευταία 2 ματς. Ενώ παλεύει στήθος με στήθος με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα. Ο Ούγκο Σάντσες υπογραμμίζει ότι με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή όπως ο Κέιν το πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένο.

΄Από τότε που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ρόλο του ανέλαβε ο Μπενζεμά. Είναι όπως όταν είχε φύγει ο Εμίλιο Μπουντραγκένο και το βάρος του ρόλου το είχα επωμιστεί εγώ.’

Ο Σάντσες αναφέρει ότι: ‘ Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Ξοδεύεις 300 εκ. ευρώ σε 6 ή 7 παίκτες, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου προσφέρει σίγουρα γκολ.  Για αυτό θα ξόδευα 200 εκ. ευρώ σε ένα εννιάρι όπως ο Κέιν.

Όταν ρωτήθηκε για τον Μπαπε και Νευμάρ ο Μεξικανός θρυλικός επιθετικός δήλωσε ότι: ‘ Ο Κέιν θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά οι Μπαπε και Νειμάρ είναι διαφορετικοί κορυφαίοι ποδοσφαιριστές.’

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ