Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος για ντεμπούτο με τους “Ροσονέρι” ο Ζλάταν (pic)
Μίλαν

Έτοιμος για ντεμπούτο με τους “Ροσονέρι” ο Ζλάταν (pic)

Η ώρα της μεγάλης επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο χορτάρι του Σαν Σίρο πλησιάζει, με τον Σουηδό σταρ να είναι πανέτοιμος για το ντεμπούτο του.

05.01.2020 | 17:39

Στα 38 του ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δείχνει πανέτοιμος για νέες περιπέτειες. Πολλοί στη θέση του μετά από τόσο μεγάλη καριέρα θα είχαν κρεμάσει τα παπούτσια τους. Εκείνος ωστόσο δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τη ζωή του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης δεν αντέχει μακριά και από το κορυφαίο επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει και η επιστροφή του στη Σέριε Α για λογαριασμό της Μίλαν.

Οι «Ροσονέρι» θα επιχειρήσουν να αντλήσουν όλα τα στοιχεία που διακρίνουν το αγωνιστικό επίπεδο του Ζλάταν από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και σήμερα. Ο τεχνικός των Μιλανέζων, Στέφανο Πιόλι παρουσιάζεται άκρως ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Σουηδού στις προπονήσεις. Μάλιστα, οι σκέψεις του Ιταλού τεχνικού για το επικείμενο παιχνίδι της Μίλαν με τη Σαμπντόρια χωρούν και τον Ζλάταν.

Ο έμπειρος επιθετικός με το… καλημέρα βρίσκεται στην αποστολής των «Ροσονέρι» για τη αυριανή αναμέτρηση με την Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο. Οι Μιλανέζοι μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν τον Σουηδό τοποθετώντας ως παρτενέρ του Κριστόφ Πιόντεκ στην επίθεση.

Ο Ζλάταν μετά το πέρασμά του από το Λος Άντζελες και τους Γκάλαξυ εμφανίζεται έτοιμος για ακόμη μία πρόκληση στη καριέρα του, πραγματοποιώντας ένα δεύτερο πέρασμα από το Μιλάνο. Η μετακίνησή του στον ιταλικό βορρά πιθανότατα να είναι και η τελευταία της καριέρας του. Έτσι η “εκλεκτή” Μίλαν περιμένει από εκείνον… τα καλύτερα!

Αναλυτικά η αποστολή της Μίλαν για το παιχνίδι με την Σαμπντόρια

https://twitter.com/acmilan/status/1213789706347065345

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version