ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αλένα: «Ο Βαλβέρδε ήξερε πολύ καιρό ότι ήθελα να φύγω»

Ο Αλένα δηλώνει πολύ χαρούμενος που είναι ποδοσφαιριστής της Μπέτις και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα της Ανδαλουσίας να πετύχει τους στόχους της.

Αλένα: «Ο Βαλβέρδε ήξερε πολύ καιρό ότι ήθελα να φύγω»

Ο Κάρλος Αλένα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μπέτις. Ο μεσό-επιθετικός από την Μπαρτσελόνα θα παίξει ως δανεικός στην ομάδα της Σεβίλλης και θα φοράει το Νο24. Ο Αλένα μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης μετά την παρουσίαση του δήλωσε ότι: ‘ Αυτή ομάδα μου δίνει κίνητρο και με κάνει χαρούμενο λόγω των φιλάθλων, των συμπαικτών που θα έχω κτλ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο Βιγιαμαρίν και ελπίζω να έχω 6 απίθανους μήνες εδώ.’

Ο 22 χρόνος απάντησε και τις ερωτήσεις γιατί αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα. Ο Αλένα επισήμανε ότι: ‘ Είπα στον Βαλβέρδε ότι θέλω να έρθω στην Μπέτις. Είχα μια ρήτρα που με επέτρεπε να αποφασίσω για το μέλλον μου. Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα της Σεβίλλης. Ο Βαλβέρε ήξερε ότι ήθελα να φύγω. Είναι τόσο απλό.’

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης ο Αλένα εξέφρασε τα συναισθήματα του και ανέφερε ότι ήταν όνειρο να αγωνιστεί με την Μπέτις.

Ο μεσό-επιθετικός της Μπέτις αναφέρει ότι: ‘ Μίλησα με τον Μπάρτρα και τον Άλεξ Μορένα πολύ και κυρίως όταν ήρθα εδώ. Τώρα μπορώ και μόνος μου να δω πως είναι τα πράγματα. Η Μπέτις με ακούμπησε και είμαι πολύ χαρούμενος που ως νέος ηλικιακά ποδοσφαιριστής θα αγωνιστώ στην Μπέτις. Για εμένα είναι ένα όνειρο και ελπίζω να κάνω σπουδαία πράγματα εδώ ώστε η Ανδαλουσιανή ομάδα να παραμείνει πολύ ψηλά.’

Δεν ήρθα εδώ με το σκεπτικό ότι θα είμαι βασικός επειδή ήρθα από την Μπαρτσελόνα. Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλο ανταγωνισμό και θα προσπαθήσω να παίξω όσα πιο πολύ λεπτά μπορώ.

Ο Αλένα είπε ότι: ‘ Είναι έξι μήνες αρχικά και στο μέλλον θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω πολύ καλά γιατί το στυλ παιχνιδιού μου ταιριάζει με την Μπέτις. Είναι το καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να πάω. Με τον προπονητή μίλησα μόνο για το στυλ παιχνιδιού. Δεν ήρθα εδώ με το σκεπτικό ότι θα είμαι βασικός επειδή ήρθα από την Μπαρτσελόνα. Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλο ανταγωνισμό και θα προσπαθήσω να παίξω όσα πιο πολύ λεπτά μπορώ.

Ο πρώτην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα προέρχεται από τις ακαδημίες της, την Μασία. Στην θέση του η Καταλανική ομάδα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν θα έβρισκε θέση για να παίξει. Η Μπέτις αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλένα δήλωσε ότι: ‘ Είμαστε αποφασισμένοι ότι στο δεύτερο μέρος της χρονιάς θα είμαστε πολύ καλοί αρχής γενομένης με το ματς ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έχουμε ως στόχο την Ευρώπη.’

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ