Ντόρτμουντ

Δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης για Χάλαντ!

Ρήτρα που επιτρέπει στο Χάλαντ να φύγει από την Ντόρτμουντ νωρίτερα, αποκάλυψε γερμανική εφημερίδα.

Ο Χάλαντ υπέγραψε πριν λίγες μέρες στην Ντόρτμουντ αλλά σημερινό πρωτοσέλιδο της «Sport Bild» ανάβει φωτιές στους οπαδούς της ομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ναι μεν ο Νορβηγός έχει υπογράψει μέχρι το 2024, παρόλα αυτά, υπάρχει στο συμβόλαιό του ειδική ρήτρα που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα 2 χρόνια νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρτμουντ είναι πρώτη φορά μετά από καιρό που κάνει τέτοια συμφωνία με ποδοσφαιριστή της. Οι αλήθεια είναι ότι οι Βεστφαλοί έχουν καεί πολλές φορές, κυρίως λόγω Μπάγερν και για αυτό το λόγο, συνήθως αποφεύγουν ρήτρες και ειδικές συμφωνίες. Ο Μάριο Γκέτσε ήταν ο τελευταίος που έκανε χρήση ενός όρου του συμβολαίου του το 2013 και μετακόμισε στη Μπάγερν Μονάχου. Από τότε, στην Ντόρτμουντ είχαν αποφασίσει να μην τον κάνουν αποδεκτό οτιδήποτε παρόμοιο σε μελλοντικές περιπτώσεις. Χάλαντ

Η εξαίρεση Χάλαντ

Στην περίπτωση του Χάλαντ όμως, έγινε μια εξαίρεση. Η Ντόρτμουντ ήθελε τόσο πολύ τον ποδοσφαιριστή που δέχτηκε αυτόν τον όρο. Εξάλλου για τον ποδοσφαιριστή υπήρχε ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες και οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να “ελιχθούν” με την άνεσή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ