Ίντερ

Ανατροπή: Έρικσεν από τώρα στην Ίντερ!

Ο Έρικσεν τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ για συμβόλαιο 4μιση ετών και οι "νερατζούρι" κάνουν κίνηση ολοκλήρωσης της μεταγραφής άμεσα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ. Η μεγάλη ανατροπή όμως δεν έχει να κάνει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το έντονο “φλερτ” με τους “νερατζούρι” είναι γνωστό εδώ και μέρες, με τον ατζέντη του Δανού να έχει ταξιδέψει εδώ και μέρες στο Μιλάνο για διαπραγματευτεί. Η μεγάλη ανατροπή έχει να κάνει με την χρονική στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το “deal”. Όπως όλα δείχνουν ο Έρικσεν θα μετακομίσει στην Ίντερ άμεσα και όχι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του.

Όπως πρώτοι είχατε ενημερωθεί από το Sportsking.gr, εφόσον οι δύο πλευρές τα βρήκαν για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, θα γινόταν προσπάθεια ολοκλήρωσης της συμφωνίας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η Ίντερ ψάχνει παίκτη για το κέντρο της και “καίγεται” για το πρωτάθλημα. Η Τότεναμ από την άλλη, δεν θέλει ούτε να χάσει τον Δανό τσάμπα, αλλά ούτε και να έχει για 6 μήνες έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμφωνήσει σε άλλη ομάδα. Έρικσεν

Το ρεπορτάζ

Με το έδαφος να είναι τόσο πρόσφορο, η μετακίνηση είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, οι πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία, κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 17 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε για μια κίνηση που βγάζει την Ίντερ απίστευτα κερδισμένη, αφού προσθέτει στο δυναμικό της ένα παίκτη “top-class”, με ένα ευτελές για το σύγχρονο ποδόσφαιρο ποσό. Ο Έρικσεν από την πλευρά του πιέζει, ενώ παρουσιάζεται να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4μιση ετών. Οι επόμενες μέρες θα σημάνουν εξελίξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ