Μπαρτσελόνα

Σετιέν: «Χθες ήμουν με… αγελάδες, σήμερα με τους καλύτερους του κόσμου» (vid)

Ο Κίκε Σετιέν έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φάνηκε στην επίσημη παρουσίαση του!

Ο Κίκε Σετιέν παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα και έθεσε τους στόχους του!

Εποχή… Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα εδώ και λίγες ώρες. Σήμερα υπήρξε και η επίσημη παρουσίαση του, η οποία έγινε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Ο Ισπανός προπονητής, ζει ένα… όνειρο όπως τόνισε, ενώ από την άλλη δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ρόστερ των Καταλανών…

«Χθες περπατούσαν στην πόλη και γύρω υπήρχαν αγελάδες. Τώρα είμαι εδώ στην Μπαρτσελόνα και προπονώ τους καλύτερους του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία να προπονήσω αυτόν τον σύλλογο. Ούτε στα καλύτερα μου χρόνια δεν το είχα φανταστεί. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική και το πρότζεκτ. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον Ερνέστο Βαλβέρδε που αφήνει τον σύλλογο στην κορυφή του πρωταθλήματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μα φυσικά και ο στόχος μου είναι να κατακτήσω τα πάντα. Όλους τους τίτλους. Αυτός ο σύλλογος έχει μόνο αυτόν τον στόχο. Κάθε χρόνο κοιτάει μόνο τους τίτλους. Θεωρώ πως ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις είναι να έχει καλή αγωνιστική εικόνα», είπε.

«Θαυμάζω όλους τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αλλά άλλο είναι ο θαυμασμός και άλλο η πραγματικότητα. Ο καθένας χρειάζεται τον δικό του χώρο. Ο Μέσι είναι ο Μέσι και ο Μπουσκέτς είναι ο Μπουσκέτς. Έχω τον δικό μου τρόπο να προπονώ, δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος, αλλά είναι ο δικός μου», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ