Μπαρτσελόνα

Το συγκινητικό γράμμα αποχώρησης του Βαλβέρδε! (pic)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την Μπαρτσελόνα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ευχαρίστησε τους πάντες στην Μπαρτσελόνα, για τα όσα πέρασαν τα τελευταία 2,5 χρόνια!

Ήταν πλέον δεδομένο πως ο Βάσκος θα αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα. Έτσι και έγινε, καθώς χθες επισημοποιήθηκε και επίσημα το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν κράτησε κακία και έστειλε ένα γράμμα στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του «αντίο».

«Ο χρόνος μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει λήξει.  Ήταν 2,5 χρόνια αρκετά έντονα. Αυτά τα χρόνια πέρασα ορισμένες πολύ ωραίες στιγμές, με νίκες και τρόπαια. Ωστόσο, υπήρχαν και αρκετές δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισα. Ωστόσο, θέλω να μιλήσω για την εμπειρία που είχα με τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μου έδειξαν την αγάπη τους όσο ήμουν εδώ», είπε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψα μαζί αυτά τα χρόνια. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσω τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τεράστια προσπάθεια, πραγματικά τους ευχαριστώ. Θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια της σεζόν, στους ίδιους, όσο και στον Κίκε Σετιέν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα καλύτερα σε όλους σας. Ζήτω η Μπαρτελόνα, ζήτω η Καταλωνία». ανέφερε στο τέλος τους γράμματος…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ