Σάλκε

Μπαρτσελόνα: Δόθηκε δανεικός στη Σάλκε ο Τοντιμπό

Η Σάλκε απέκτησε με δανεισμό για τους επόμενους 6 μήνες τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό από την Μπαρτσελόνα, με τους «βασιλικούς μπλε» να διατηρούν οψιόν αγοράς 30 εκατ. ευρώ!

Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό θα αγωνίζεται για τους επόμενους 6 μήνες (δηλαδή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν) στη Σάλκε, ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος ήταν διακαής πόθος των «βασιλικών μπλε» και τελικά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Η Σάλκε, μάλιστα, διατηρεί και οψιόν αγοράς για τον 20χρονο σέντερ μπακ, η οποία ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, 25 εκατ. και άλλα 5 μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δανεισμός του παίκτη κόστισε 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Σάλκε ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον μισθό του. Η Μπαρτσελόνα έχει πάντως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην υπόθεση, καθώς εκείνη θα αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα τον επαναφέρει στο «Camp Nou» ή θα τον πουλήσει στη Σάλκε.

Παρά τις 3 συμμετοχές που έχει φέτος υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως είναι ένα πολύ δυνατό και εξελίξιμο project και γι’ αυτό θα το παρακολουθούν συνεχώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ