Ίντερ

Κόντε: “Χρήματα τέλος”!

Τα λεφτά τελειώσαν οπότε για να γίνει μεταγραφή στην Ίντερ θα πρέπει να υπάρξει κάτι έξυπνο και οικονομικό.

Σε μια δήλωση που πηγαίνει κόντρα με το “ρεύμα” των ημερών, αλλά και γενικότερα την φιλοσοφία των τελευταίων ετών στην Ίντερ, προχώρησε ο Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, την ίδια ώρα που το ρεπορτάζ εμπλέκει τους “νερατζούρι” σε μια σειρά από μεταγραφικά σενάρια.

Για την Ίντερ το πιο ενδιαφέρον που ακούγεται και αυτό που θα την αλλάξει επίπεδο, είναι η μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν. Δημοσιεύματα από Αγγλία και Ιταλία παρουσιάζουν την υπόθεση τελειωμένη και μάλιστα αναφέρουν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει από τώρα την μεταγραφή. Την ίδια ώρα και ο Ζιρού είναι προ των πυλών, ενώ και ο Αρτούρο Βιντάλ, φωτογραφίζεται ως η επόμενη κίνηση. Για τον Χιλιανό δε, αναφέρεται ότι ο ίδιος πιέζει για να γίνει το “deal”. Κόντε

Η δήλωση Κόντε αλλάζει τα δεδομένα και πλέον δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Ίσως να ήθελε να ρίξει τους τόνους. Ίσως η μεταγραφή του Έρικσεν να γίνει το καλοκαίρι και να μην θέλει να ακούγονται πολλά. Όποιος κι αν είναι ο στόχος του, το σίγουρο είναι ότι άναψε “φωτιές” στους οπαδούς που άλλα περίμεναν και τώρα άλλα άκουσαν.

Οι δηλώσεις Κόντε

«Ο πρόεδρος ήταν σαφής. Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Πρέπει να είμαστε καλοί στο να βρίσκουμε ευκαιρίες που μπορεί να αποδώσουν. Μιλάω για φθηνές ευκαιρίες γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο. Οι ιδέες υπάρχουν. Αν υπάρχει πιθανότητα θα βελτιωθούμε. Ό,τι δεν μπορείς να αποκτήσεις με χρήματα, το αποκτάς με ευστροφία», ανέφερε ο Ιταλός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ