ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Μπορεί ο Κουτρόνε να κάνει restart στην Φιορεντίνα;

Η Φιορεντίνα έκανε κίνηση ματ με την μεταγραφή του Κουτρόνε. Μπορεί ο διεθνής Ιταλός επιθετικός να φέρει σταθερότητα στην επίθεση των Βιόλα;

Μπορεί ο Κουτρόνε να κάνει restart στην Φιορεντίνα;

Την προηγούμενη εβδομάδα η Φιορεντίνα έκανε μια μεταγραφική κίνηση-ματ με τον δανεισμό για 18 μήνες του Πατρίκ Κουτρόνε από την Γουλβς. Η ομάδα της Φλωρεντίας βρίσκεται στην 14η θέση της Σέριε Α. Ελπίζει με τον 22 χρόνο Ιταλό διεθνή επιθετικό να ανέβει επίπεδα. Κατά την διάρκεια του 18μήνου δανεισμού η Ιταλική ομάδα θα πληρώσει 3,4 εκ. δολάρια. Αλλά θα έχει υποχρέωση να καταβάλει 16,2 εκ. δολάρια το καλοκαίρι του 2021.

Ο 22 χρόνος Κουτρόνε δεν εντυπωσίασε τους Λύκους της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι δειλά δειλά στοχεύουν πια και στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Η Γούλβς τον απέκτησε το καλοκαίρι από την Μίλαν που βρισκόταν εκεί από το 2007. Στην Αγγλική ομάδα δεν βρήκε ρυθμό αν και αγωνίστηκε σε 12 αγωνιστικές και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο του έδειξε την εμπιστοσύνη του. Σκόραρε μόλις 2 φορές κάτι που δείχνει ότι στο Κουτρόνε δεν ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του για το Αγγλικό πρωτάθλημα.

Με τους Ροσονέρι την σεζόν 2017/18 σκόραρε 18 γκολ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τότε ήταν 20 χρονών και όλοι έβλεπαν ότι θα ήταν μέλλον της επίθεσης για την Ιταλία. Βέβαια ο Κουτρόνε δεν έχει ανταποκριθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε αυτές τις προσδοκίες. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει με την παρουσία του στους La Viola. Νέα ομάδα, νέα όμορφη πόλη με υπέροχο αέρα που σε εμπνέει και επιστροφή στο αγαπημένο του Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Κουτρόνε έχει όλα όσα θέλει για να αποδείξει ότι αξίζει να θεωρείται το μέλλον της επίθεσης για την Εθνική Ιταλίας.

Νέα ομάδα, νέα όμορφη πόλη με υπέροχο αέρα που σε εμπνέει και επιστροφή στο αγαπημένο του Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Κουτρόνε έχει όλα όσα θέλει για να αποδείξει ότι αξίζει να θεωρείται το μέλλον της επίθεσης για την Εθνική Ιταλίας.

Ανεξάρτητα αν η Φιορεντίνα έχει 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, το σκοράρισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους Βιόλα. Αν και έχουν σκοράρει φέτος 23 γκολ, δεν υπάρχει ο δεινός σκόρερ που να είναι η κύρια επιθετική απειλή της ομάδα. Η Φιορεντίνα δεν έχει τον σκόρερ ολκής να στηριχθεί πάνω του. Θυμόμαστε ότι η ομάδα της Φλωρεντίας ξεκίνησε με πολλά όνειρα στην αρχή του πρωταθλήματος. Όμως ούτε ο Ριμπερί ούτε οι υπόλοιποι έμπειροι ποδοσφαιριστές μπόρεσαν να την κρατήσουν στην ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Είπαμε πιο πάνω ότι πρόβλημα της Φιορεντίνα είναι το σκοράρισμα γιατί δεν υπάρχει ένας επιθετικός που να τραβήξει από το χέρι την ομάδα. Οι σκόρερ με τα περισσότερα γκολ είναι οι Βλάχοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πούλγκαρ αλλά και ο νεαρός ηλικιακά Γκαετάνο Καστροβίλι με 3 γκολ έκαστος. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζιουζέπε Λατσίνι πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσει σωστά λίγη από την μαγεία του Κουτρόνε με βάση αυτά που έκανε ο Ιταλός επιθετικός στο Σαν Σίρο. Αν βρει τον τρόπο να χειριστεί τον νεαρό Ιταλό επιθετικό μπορεί να τον μετατρέψει σε σκόρερ ολκής.

Τρία πράγματα περιμένουν οι οπαδοί της Φιορεντίνα από την νέα τους μεταγραφή. Με βάση αυτούς τους τρεις πυλώνες θα πρέπει να αγωνιστεί ο Κουτρόνε .

Να είναι κύρια επιθετική απειλή

Ο Κουτρόνε έχει απολύτως κοινά χαρακτηριστικά με τα γνωστά ποδοσφαιρικά εννιάρια. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός ξεχωρίζει για το εξαιρετικό workrate του, την ικανότητα να αντιλαμβάνεται στο γήπεδο τι συμβαίνει και να δημιουργεί χώρους. Επίσης ο 22 χρόνος επιθετικός εντυπωσιάζει γιατί μπορεί να δημιουργήσει φάση σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, ξέρει πως να κινηθεί στο γήπεδο και έχει εντυπωσιακό τελείωμα. Αν υπολογίσουμε πέρα από όλα αυτά, τον ενθουσιασμό του αλλά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο βλέπουμε ότι ο Κουτρόνε έχει μεγάλο κίνητρο και θα προσπαθήσει να σκοράρει πολλά γκολ.

Να έχει την αίσθηση του γκολ

Αν αξιολογήσουμε το μικρό πέρασμα του Κουτρόνε από την Μίλαν τότε μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ήταν σπουδαίος κυνηγός και δεινός σκόρερ. Οι ικανότητες του δεν αμφισβητούνται γιατί όλοι παραδέχονταν πως το γκολ το είχε εύκολα.

Αν απλά κάνουμε μια ανασκόπηση πως έπαιξε ο Ιταλός επιθετικός υπό τις οδηγίες του Μοντέλλα και του Γκατούζο τότε θα παρατηρήσουμε ότι ήταν πιστός στους προπονητές του. Μπορούσε να σκοράρει με κάθε τρόπο και έπαιζε πάντα γύρω από την μεγάλη περιοχή. Να απειλεί την αντίπαλη εστία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του στυλ παιχνιδιού του.

Δίψα για βελτίωση



Ο Κουτρόνε όπως έχει δηλώσει, επιθυμεί να βελτιώσει τόσο την τεχνική του όσο και την επιρροή του στην δημιουργία παιχνιδιού στην ομάδα. Η Φιορεντίνα έχει πολλούς επιθετικούς που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις όπως ο Καστροβίλλι και ο Πούλγκαρ. Αλλά ο Κουτρόνε μπορεί στην Φλωρεντία να επιβάλλει το δικό του στυλ παιχνιδιού και να ανέβει πολλά επίπεδα η τεχνική του ικανότητα. Ο Κιέσα έχει αγωνιστεί πολλές φορές με το νεό-αποκτηθέντα Ιταλό επιθετικό στις μικρές εθνικές ομάδες. Μπορούν  αυτοί οι δύο να συνεργαστούν εξαιρετικά με στόχο να σκοράρουν πολλά γκολ και να κερδίσουν τις καρδιές της Curva Fiesole.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ