Λειψία

Τίμο Βέρνερ: «Πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα η…Πρέμιερ Λιγκ!»

Ο Τίμο Βέρνερ δήλωσε ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα και φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν μεταγραφή σε Αγγλική ομάδα.

Ο Τίμο Βέρνερ υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξη ότι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Οι φήμες για μεταγραφή του στο Αγγλικό πρωτάθλημα πληθαίνουν και η Τσέλσι λένε είναι ο πιθανότερος προορισμός. Βέβαια ο 23 χρόνος επιθετικός της Λειψίας έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο από την ομάδα του.

Τα κατορθώματα του με την Λειψία τον έβαλαν στα ραντάρ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Βέρνερ κακά τα ψέματα είναι από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην Ευρώπη.

Στην Γερμανική εφημερίδα Bild ο Βέρνερ δήλωσε ότι: ‘ Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να το παρακολουθείς αλλά και να παίζεις εκεί. Αλλά πολλοί Γερμανοί είναι πετυχημένοι και στην Ισπανία. Όπως ο Σάμι Κεντίρα και ο Μεζούτ Οζίλ.’

Ο Βέρνερ όμως επισημαίνει ότι ‘ τώρα δεν επιθυμώ να φύγω από την Λειψία και να πάω κάπου αλλού.’ Η κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα με την Λειψία είναι ο πιο μεγάλος και άμεσος στόχος του Βέρνερ.

Ο Γερμανός επιθετικός σκόραρε 23 γκολ σε 25 αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις. Για αυτό και θεωρείται σκόρερ ολκής. Οι περισσότερες Γερμανικές ομάδες έκαναν προετοιμασία σε ξένες χώρες πχ ΗΠΑ και αυτό το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψουν σε πλήρη αγωνιστική δράση. Άξιο σημείωσης αποτελεί το γεγονός ότι η Ρέντ Μπουλ Λειψίας θα φιλοξενήσει την Ουνιόν Βερολίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ