ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι δέχθηκε κρούση από τη Μπαρτσελόνα αλλά αρνήθηκε!

Ο Ισπανός θρύλος θα μπορούσε να βρίσκεται στον καταλανικό πάγκο, αλλά αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση

Ο Τσάβι δέχθηκε κρούση από τη Μπαρτσελόνα αλλά αρνήθηκε!

Οι έννοιες Μπαρτσελόνα και Τσάβι είναι σχεδόν ταυτόσημες, καθώς ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπήρξε επί 18 χρόνια πιστός παίκτης της. Ποιος θα μπορούσε ωστόσο να σκεφτεί πως ο θρύλος της ομάδας, κάποτε θα έριχνε «άκυρο» στην αγαπημένη του.

Μετά την… κακή απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, την οποία κριτίκαραν πολλοί από το στρατόπεδο των Ισπανών, ο 39χρονος προπονητής πλέον, αποκάλυψε πως δέχθηκε κρούση από τη Μπάρτσα, την οποία ωστόσο αρνήθηκε λόγω της απειρίας του.

«Πολύ νωρίς ακόμα, θέλω μια μέρα να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα»

«Είναι αλήθεια πως ο Αμπιντάλ και ο Γκράου (οι δύο εκτελεστικοί διευθυντές της Μπαρτσελόνα) έκαναν μια πρόταση, ωστόσο αρνήθηκα. Ένιωσα πως ήταν πολύ νωρίς για εμένα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τσάβι, ο οποίος θεωρεί πως δεν του αξίζει (ακόμα) μια θέση με τόσο μεγάλες ευθύνες.

«Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν θα ήθελα να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα μια μέρα» σχολίασε εν συνεχεία ο Ισπανός, αφήνοντας «ανοικτές πόρτες» για το μέλλον, ενώ ενέκρινε και την πρόσληψη του Κίκε Σετιέν, δίνοντας τις «ευλογίες» του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ