Γιουβέντους

Πήρε το “ΟΚ” των οπαδών για να γυρίσει!

Ο Μπονούτσι είχε συνάντηση με τον αρχηγό των οργανωμένων πριν επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ακριβώς όπως οι άλλες δουλειές. Στο ίδιο πλαίσιο είναι και η ιστορία, γύρω από τον Λεάντρο Μπονούτσι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, είχε αφήσει την “Γηραιά Κυρία”, για να ηγηθεί της άμυνας της Μίλαν. Το παραστράτημα κράτησε έναν χρόνο, μέχρι ο Μπονούτσι να επιστρέψει στην αγαπημένη του Γιούβε. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάστηκε το “ΟΚ” από τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά τον τελικό της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης, οι σχέσεις του Μπονούτσι στα αποδυτήρια της ομάδας είχαν χαλάσει. Αυτό, τον οδήγησε μετέπειτα στην έξοδο, όντας η κολόνα στο νέο πλάνο αντεπίθεσης της Μίλαν. Τα σχέδια των “ροσονέρι” δεν πήγαν όπως περίμεναν και ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Γιουβέντους. Μπονούτσι

Η αστυνομία, στο πλαίσιο ερευνών που έκανε υπό των φόβο σοβαρών αντιδράσεων από τους οπαδούς στο πρόσωπο του Μπονούτσι, προέβη στην εξής αποκάλυψη. Ο Λεάντρο Μπονούτσι είχε επικοινωνήσει με τον αρχηγό των οπαδών της ομάδας, από τον οποίο ζήτησε συνάντηση. Εκεί του εξήγησε την κατάσταση και ζήτησε “συμφιλίωση” πριν την επερχόμενη επιστροφή.

Τα ευρήματα

«Μόλις επιστρέψω από τις ΗΠΑ θα ήταν χαρά μου να μιλήσουμε και να σου εξηγήσω τι ακριβώς έχει συμβεί» έγραψε ο Μπονούτσι στον οπαδό ονόματι Φάμπιο Τρινκέρο των Viking Ultras, για να λάβει την απάντηση: «Θα ξεκαθαρίσουν όλα με μια κουβέντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ