Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επεκτείνουν τη συνεργασία τους Γιουνάιτεντ – Μπεϊγί
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους Γιουνάιτεντ – Μπεϊγί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έρικ Μπεϊγί συνεχίζουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, με τον Ιβοριανό αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

18.01.2020 | 12:48

Πίστη στο ταλέντο του Ιβοριανό αμυντικού της δείχνει να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Νησί, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” τα έχουν βρει σε όλα προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έρικ Μπεϊγί. Ο αγγλικός σύλλογος παρουσιάζεται έτοιμος να προσφέρει νέα σύμβαση στον παίκτη, θέλοντας να τον διατηρήσει στις τάξεις του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Οι δύο πλευρές μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη συμφωνία να επισημοποιείται εντός των επόμενων ημερών. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε διατεθειμένη να τον περιμένει αλλά πολύ περισσότερο να τον πιστέψει και για το μέλλον.

Συνεχίζει να πιστεύει στο ταλέντο του Μπεϊγί η Γιουνάιτεντ

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” απέκτησαν τα δικαιώματα του ταλαντούχου αμυντικού το καλοκαίρι του 2016. Έκτοτε εκείνος δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, με τους τραυματισμούς να τον αφήνουν πίσω. Παρόλα αυτά ο αγγλικός σύλλογος ακόμη δείχνει να τον πιστεύει και να επενδύσει σε εκείνον. Ο προπονητής του συλλόγου, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ιδανικά θα ήθελε τον Μπεϊγί στο πλάι του Μαγκουάιρ.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα. Ο Ιβοριανός δεδομένα δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, ωστόσο δεν αποκλείεται να δώσει το παρών στο επικείμενο αγώνα κυπέλλου. Η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν εκ των Γουότφορντ ή Τρανμίρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version