Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καθάρισε» τη Σεβίλλη ο Κασεμίρο, 2-1 η Ρεάλ και… κορυφή (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

«Καθάρισε» τη Σεβίλλη ο Κασεμίρο, 2-1 η Ρεάλ και… κορυφή (vid)

Ο Κασεμίρο με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ με σκορ 2-1 κόντρα στη Σεβίλλη, με τη «Βασίλισσα» να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έντονα παράπονα από τους «Ανδαλουσιάνους» για γκολ που ακυρώθηκε στον Ντε Γιονγκ στο πρώτο ημίχρονο, με τη χρήση VAR.

18.01.2020 | 19:11

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνη της στην κορυφή της La Liga (με ματς περισσότερο φυσικά από την Μπαρτσελόνα η οποία παίζει με τη Γρανάδα αύριο), καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της Σεβίλλης στο «Santiago Bernabeu» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαμαρτυρίες από τους «Ανδαλουσιάνους» για γκολ που ακυρώθηκε στο 32′. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντε Γιονγκ σκόραρε με κεφαλιά στο 31′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ του Κούντελι στον Μιλιτάο.

Η Ρεάλ προηγήθηκε με γκολ του Κασεμίρο στο 57′, με την ασίστ του Γιόβιτς να είναι καταπληκτική καθώς πέρασε την μπάλα με τακουνάκι για τον Βραζιλιάνο. 7 λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση για τη Σεβίλλη, καθώς στο 64′ ο Ελ Χανταντί έμεινε όρθιος (με υπερπροσπάθεια), πάσαρε στον Ντε Γιονγκ και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-1. Ο Ελ Χανταντί φαίνεται να κάνει χέρι όσο είναι στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε πως ο παίκτης της Σεβίλλης είχε το χέρι του για στήριγμα και μέτρησε κανονικά το γκολ.

Τη λύση για τη «Βασίλισσα», ωστόσο, την έδωσε ο Κασεμίρο! Ο Λούκας έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Κασεμίρο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτσλικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 69′. Τεράστιας σημασίας νίκη για τη Ρεάλ, που προσθέτει πίεση στην Μπαρτσελόνα πλέον, αν και η λογική λέει πως οι Καταλανοί το βράδυ της Κυριακής (19/1, 22:00) θα νικήσουν στο «Camp Nou» τη Γρανάδα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Μιλιτάο, Μαρσέλο (71′ Μεντί), Μόντριτς, Κασεμίρ, Κρόος, Λούκας, Γιόβιτς (62′ Μπενζεμά), Ροτντίγκο (62′ Βινίσιους)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα (80′ Ρόνι Λόπεθ), Φερνάντο, Κούντελι, Φράνκο Βάθκεθ (75′ Όλιβερ Τόρες), Ελ Χανταντί (66′ Εν-Νεσιρί), Ντε Γιόνγκ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version