Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ Γκουαρντιόλα: “Δεν φεύγω, εκτός και αν με απολύσουν”

Ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε από μεριάς του πως δεν τίθεται θέμα φυγής του από τους "Πολίτες", καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά θέλει να παραμείνει 100% στο Μάντσεστερ.

Οι τελευταίες εμφανίσεις των “Πολιτών” έχουν επαναφέρει την ηρεμία που θέλει ο προπονητής τους, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός βλέπει φέτος την εκπληκτική Λίβερπουλ να του στερεί τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τους τελευταίους μήνες αναπαράγουν τη φήμη πως το καλοκαίρι η Σίτι θα ολοκληρώσει το κεφάλαιο “Πεπ Γκουαρντιόλα”.

Όμως τον ρώτησαν; Ο 49χρονος τεχνικός όπως εμφανίζεται σε δηλώσεις του στο BBC δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το Μάντσεστερ. Ο Καταλανός από το καλοκαίρι του 2016 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει γερά το στίγμα του στον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σταθερά στη κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου λανσάροντας παράλληλα ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου από αυτόν που γνώριζε ως σήμερα το Νησί.

“Θέλω να παραμείνω στο Μάντσεστερ 100%”

Να αφήσει κάτι που δημιούργησε με τόσο κόπο για μια μέτρια χρονιά; Όχι βέβαια! Οι δηλώσεις του στο βρετανικό μέσο τα λένε όλα! “Αν δεν με απολύσει ο σύλλογος, παραμένω στον σύλλογο 100%. Η σκέψη αυτή δεν άλλαξε από τις νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Ακόμη και αν ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα, εγώ δεν σκέφτομαι να πάω πουθενά αλλού. Κανένας προπονητής δεν κερδίζει συνεχώς τα πάντα, θέλω να δουλεύω με τους παίκτες μου. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και προσπαθούμε να βλέπουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε”.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Πεπε Γκουαρντιόλα περιμένει από την ομάδα του να σταθεί στο ύψος της και να επικρατήσει της Κρίσταλ Πάλας στην σημερινή αναμέτρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ