Ατλέτικο Μαδρίτης

Η πρόταση της Ατλέτικο για τον Καβάνι… έπεσε στο κενό!

Η Παρί Σεν Ζερμέν... είπε "όχι" στην προσφορά των Μαδριλένων για τον Έντινσον Καβάνι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε να κάνει άμεσα δικό της τον Έντινσον Καβάνι, με την Παρί να αρνείται…

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έντινσον Καβάνι είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα, όλα έδειχναν πως ο Ουρουγουανός τα είχε βρει σε όλα με τους Μαδριλένους.

Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν, λίγο η αλλαγή στάση του Καβάνι και λίγο η άρνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, πάγωσαν την μεταγραφή. Η ομάδα του Σιμεόνε προσπάθησε μέχρι το τέλος για να ολοκληρώσει αυτήν την μεταγραφή.

Μάλιστα, έκανε πρόταση αξίας 10 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να φέρει άμεσα στην Μαδρίτη τον έμπειρο άσο. Ωστόσο, οι Γάλλοι αρνήθηκαν, τονίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Καβάνι!

Αυτή ήταν και η εισήγηση του Τούχελ, ο οποίος ζήτησε την παραμονή του μέχρι και το τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η Παρί προτίμησε να χάσει… τσάμπα τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά να βάλει στα ταμεία της ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Από την άλλη αυτό δείχνει πως υπάρχει ένας προγραμματισμός στους Παριζιάνους, που είναι αρκετά “μεγαλύτερος” από τα χρήματα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν πίεσε για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αντιθέτως μοιάζει αρκετά ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχει από όλους στην Παρί Σεν Ζερμέν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ