Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παράπονα του Ζιντάν από την διαιτησία!
Ρεάλ Μαδρίτης

Παράπονα του Ζιντάν από την διαιτησία!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πως το γκολ της Σεβίλλη δεν έπρεπε να κατοχυρωθεί...

19.01.2020 | 13:32

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πως το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί…

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε δύσκολη την νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλη στο Μπερναμπέου. Έτσι πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +3 από την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο.

Ωστόσο, για μια ακόμα αγωνιστική στην Ισπανία, τα φώτα κλέβει η διαιτησία και το… VAR! Και οι δύο πλευρές έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι και του επιτελείου του VAR.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, φρόντισε να μιλήσει δημόσια για την φάση του γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

«Στο πρώτο γκολ που ακυρώθηκε για την Σεβίλλη, υπήρξε φάουλ, το είδα και εγώ. Ο διαιτητής ενημερώθηκε από το VAR και έδειξε το φάουλ. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε χέρι στο γκολ του Ντε Γιονγκ το οποίο όμως δεν δόθηκε», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Αλλά, δεν αποφασίζω εγώ αλλά οι διαιτητές. Κάποιες φορές σε ευνοούν με αυτά που σφυρίζουν και κάποιες σε αδικούν. Δεν ξέρω γιατί διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Σεβίλλη για το γκολ που τους ακυρώθηκε. Υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ. Δεν νομίζω πως καθόρισαν οι διαιτητές το αποτέλεσμα, σε καμία περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version