Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη δημοσιότητα η διατροφή του Ρονάλντο!
Γιουβέντους

Στη δημοσιότητα η διατροφή του Ρονάλντο!

Στην διάθεση του κόσμου βγήκε η καθημερινή διατροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που τον κρατάει σε απίστευτη φυσική κατάσταση και στα 35 του.

21.01.2020 | 16:55

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως θαύμα της φύσης. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σχεδόν στα 35 του χρόνια κι όμως κρατιέται σε απίστευτη φυσική κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις το DNA παίζει το ρόλο του, όμως αν δεν κάνεις τα πράγματα που πρέπει κι αν δεν δουλέψεις πραγματικά σκληρά, τίποτα δεν σε κρατάει ακμαίο για πάντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η διατροφή, είναι το άλφα και το ωμέγα.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, ο Ρονάλντο ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Προσπαθεί να παίρνει τις απαραίτητες θερμίδες και τα συστατικά που χρειάζεται ώστε να ανταπεξέρχεται στην έντονη καθημερινή του άσκηση. Πάντως, αν περιμένει κανείς να βρει στην διατροφή του Κριστιάνο περίεργα πράγματα, τρομερά “ψαγμένα” τρόφιμα και άλλα τέτοια, μάλλον μελετάει λάθος δίαιτα. Από ότι φαίνεται, το μυστικό του σούπερ σταρ της Γιουβέντους, είναι η τρομερή δουλειά που ρίχνει στο σώμα του.

Το καθημερινό του πρόγραμμα

  • Πρωινό: Τυρί, ζαμπόν και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό #1: Κοτόπουλο και σαλάτα
  • Μεσημεριανό #2: Τόνος, ελιές, αυγά και ντομάτα
  • Σνακ: Φρέσκα φρούτα, τοστ με αβοκάντο
  • Βραδινό #1: Φρέσκος ξιφίας και σαλάτα
  • Βραδινό #2: Μπριζόλα και καλαμάρι

Φυσικά ο Ρονάλντο κάνει κι άλλα πράγματα μέσα στην μέρα του, για να παραμείνει fit. Κοιμάται πάντοτε 8 ώρες κάθε βράδυ. Εκτός από το γυμναστήριο, φροντίζει να κολυμπάει καθημερινά με τον μεγάλο του γιο, ενώ κάνει και πιλάτες. Το “μυστικό” του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια κρυοθεραπεία που κάνει και μάλιστα του κοστίζει 50 χιλιάδες λίρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version