Ατλέτικο Μαδρίτης

Έσβησε τη φωτιά ο Σιμεόνε για Φέλιξ

Ξεκάθαρος ο Τσόλο για τον Ζοάο Φέλιξ

Ο Σιμεόνε συμπεριέλαβε τον Ζοάο Φέλιξ στην αποστολή για το κύπελλο, κάτι που σήκωσε αρκετή κουβέντα. Η Ατλέτικο αντιμετωπίζει την Λεονέσα, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας και πολλοί θα περίμεναν ότι ο Τσόλο θα προφυλάξει τη βασική του ομάδα. Πολλοί έκαναν λόγο ακόμα και για καψόνι του προπονητή προς τον παίκτη του.

Είναι αλήθεια ότι ο νεαρός Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα 126 εκατομμύρια που δόθηκαν για την απόκτησή του. Το κενό που άφησε ο Γκριεζμάν θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ακόμη για να καλυφθεί. Ο Αργεντίνος όμως ήταν ξεκάθαρος, δίνοντας τη δική του απάντηση στις κακές γλώσσες. Image result for simeone felix

“Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι τιμωρία. Δεν είχα σκεφτεί καν ότι θα μπορούσε να μεταφραστεί έτσι. Σε κάθε παίκτη μπορεί να ζητηθεί να αγωνιστεί σε τέτοιο παιχνίδι και το να παίζεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι για την Ατλέτικο είναι τιμή για όλους. Ίσα ίσα που αυτά τα ματς δίνουν στους παίκτες το δικαίωμα να βρουν ρυθμό για τη συνέχεια”

Βέβαια, οι εμφανίσεις του Φέλιξ μόνο ικανοποιημένο δεν μπορούν να αφήνουν τον Τσόλο. Ο 21χρονος επιθετικός μετρά μόλις δύο γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συγκαταλέγεται στους βασικούς υπεύθυνους για την επιθετική … ξηρασία των Ροχιμπλάνκος. Ίσως βέβαια σε αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο και η αμυντική προσέγγιση του προπονητή, που περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τα επιθετικά του όπλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ