Ατλέτικο Μαδρίτης

Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ατλέτικο για Καβάνι!

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν νέα πρόταση προς την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Έντινσον Καβάνι και αναμένουν την θετική απάντηση των Γάλλων!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν παρατάει την  υπόθεση του Έντινσον Καβάνι και κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει!

Είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός μάλιστα ήταν… σίγουρος πως θα μετακομίσει από τώρα στην Μαδρίτη για λογαριασμό των ροχιμπλάνκος.

Πάντως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει διαφορετική άποψη, καθώς… έκοψε την όρεξη της ομάδας του Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι έκαναν πρόταση 10 εκατ. ευρώ στους Γάλλους, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Αυτό δεν ήχησε καθόλου καλά στους Ισπανούς που θεωρούσαν πως είναι μια αρκετά καλή προσφορά, δεδομένου πως το συμβόλαιο του Καβάνι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή η άρνηση των ανθρώπων της Παρί δεν είναι όμως ικανή για να πείσει τους Μαδριλένους να τα παρατήσουν. Αντιθέτως σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, κατατέθηκε σήμερα νέα πρόταση που με τα bonus φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ!

Σίγουρα, αυτή η βελτιωμένη πρόταση έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους Παριζιάνους, που ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν. Επιθυμία του Ουρουγουανού είναι να γίνει άμεσα η μεταγραφή, ωστόσο δεν πιέζει την διοίκηση της Παρί.

Παρ’όλα αυτά την τελική απάντηση θα την δώσει ο προπονητής της ομάδας, Τούχελ, ο οποίος υπολογίζει κανονικά τον ποδοσφαιριστή και δεν θέλει να τον χάσει στα μέσα της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ