Μπάγερν Μονάχου

Απέκτησε τον Γιόχανσον από την Μπάγερν η Σεβίλλη!

Εξαιρετική μεταγραφική κίνηση με προοπτική για το μέλλον έκανε η Σεβίλλη με τον Γιόχανσον της Μπάγερν Μονάχου.

Η Σεβίλλη απέκτησε τον πολλά υποσχόμενο  αστέρα Ράιαν Γιόχανσον από την Μπάγερν Μονάχου. O 18 χρόνος Λουξεμβουργιανός υπέγραψε εξήμισι χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Επειδή ακόμα βρίσκεται σε μικρή ηλικία, θα αγωνιστεί αρχικά στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου την  Sevilla Atlético.

‘Η Σεβίλλη είναι η τέλεια ομάδα για εμένα’

Ο Γιόχανσον αναφέρει σχετικά με την μεταγραφή ότι: ‘ Είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό. Νομίζω ότι η Σεβίλλη είναι η τέλεια ομάδα για την καριέρα μου αυτήν την στιγμή. Ελπίζω να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα πολύ σύντομα. ΄Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω εδώ. Είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθώ και θα βοηθήσω την ομάδα στο μέλλον.’

Ο Γιόχανσον επισημαίνει ότι μπορεί να δείξει πρόοδο παίζοντας στην δεύτερη ομάδα με στόχο να φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας της Σεβίλλης πολύ σύντομα. Όπως αναφέραμε ο χαφ αγωνίζεται με τις Εθνικές του Λουξεμβούργο στα τμήματα υποδομής. Όμως ακούγεται ότι θα προσπαθήσει να αποκτήσει την υπηκοότητα της Ιρλανδίας.

Ο Γιόχανσον είναι ένας χαρισματικός χαφ αλλά μπορεί να παίξει και από τα δεξιά. Έχει συμμετοχή στα δύο προηγούμενα pre-season camps της Μπάγερν Μονάχου. Όμως ο μεγάλος ανταγωνισμός στην Βαυαρική ομάδα οδήγησε τον Λουξεμβουργιανό στην απόφαση του να μετακινηθεί στην Λα Λίγκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ