Ίντερ

Επίσημο του Μόουζες στην Ίντερ!(pic)

Παίκτης τη Ίντερ είναι και επίσημα ο Βίκτορ Μόουζες.

Ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί, πλέον έγινε και επίσημο. Η Ίντερ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βίκτορ Μόουζες μέχρι του μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τις τελευταίες μέρες η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη, με τον παίκτη να φεύγει από την Τουρκία και την Φενέρ για λογαριασμό των “Νερατζούρι”. Ο Νιγηριανός γίνεται η δεύτερη μεταγραφή της Ίντερ την χειμερινή περίοδο, μετά τον Άσλεϊ Γιανγκ από την Γιουνάιτεντ.

Ο δεξιός μπακ-χαφ είχε 7 συμμετοχές με την πρώην ομάδα του, στις οποίες είχε πετύχει και 1 τέρμα. Ο Κόντε είναι γνωστό ότι δίνει μεγάλη βάση στα μπακ του, καθώς είναι και το κλειδί για την επιτυχία του 3-5-2 που εφαρμόζει στις ομάδες του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και η έτερη μεταγραφή του χειμώνα, αφορούσε την ίδια θέση. Πλέον ο προπονητής της Ίντερ, θα έχει περισσότερες επιλογές και για το δεξί και για το αριστερό άκρο της άμυνάς του και θα μπορεί να ξεκουράσει τους Ασαμόα και Ντ’ Αμπρόσιο που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο “κουπί” μέχρι τώρα.

Η Ίντερ, ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή,μέσω ενός λυτού ποσταρίσματος στο τουίτερ. Ο Μόουζες, θα τεθεί αμέσως στην διάθεση του προπονητή του για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί και παλαιότερα στην Τσέλσι.

Δείτε το “τουίτ

https://twitter.com/Inter/status/1220368111968321537

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ