Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φέρντιναντ: “διώξαμε τον καλύτερο αμυντικό”!

Ο Φέρντιναντ άσκησε κριτική στην απόφαση παραχώρησης του Κρις Σμόλινγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει αγωνιστικά και οι συζητήσει γύρω από τα κατά συρροήν λάθη που γίνονται στην ομάδα δίνουν και παίρνουν στο “νησί”. Ο τελευταίος που ασχολήθηκε με ένα από αυτά, είναι ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο άλλοτε θρύλος της Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής της αγγλικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε στο κομμάτι στο οποίο είναι ειδικός, δηλαδή την άμυνα. Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός των άλλων και πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό της κομμάτι και πολύ λίγες είναι οι φορές που έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Για τον Φέρντιναντ το ζήτημα μπορούσε να λυθεί εκ των έσω, αλλά αντ’ αυτού οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προτίμησαν να υποπέσουν σε ένα ακόμη ολέθριο λάθος. Η λύση ακούει στο όνομα Κρις Σμόλινγκ, με τον Άγγλο όχι απλά να μην παίρνει ευκαιρίες, αλλά να παραχωρείται δανεικός στην Ρόμα. Φέρντιναντ

Ο Σμόλινγκ κάνει τρομερή χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα, όντας από τις μεταγραφές που έχουν ξεχωρίσει στην Σέριε Α. Η Ρόμα θέλει να κρατήσει τον παίκτη και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Φέρντιναντ από την πλευρά του, όχι απλά θεωρεί τον Σμόλινγκ ως μια καλή λύση, αλλά τον χαρακτήρισε και τον καλύτερο αμυντικό της ομάδας.

Η δήλωση Φέρντιναντ

“Ο Σμόλινγκ είναι ο καλύτερος αμυντικός. Αν μιλάμε για ενεργητική άμυνα, είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας. Αλλά εμείς τον αφήσαμε να φύγει. Δεν το καταλαβαίνω αυτό”, ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ