Λίβερπουλ

Μανέ: «Το γυμναστήριο είναι πάντα γεμάτο μία ώρα πριν την προπόνηση»

Ποιο είναι το μυστικό της απίστευτης πορείας της Λίβερπουλ φέτος; Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Και προπόνηση πριν την... προπόνηση, σύμφωνα με τον Σαντιό Μανέ.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Premier League, καθώς παραμένει αήττητη μετά από 23 αγωνιστικές με 22 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το μυστικό της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να μην είναι η δουλειά, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Και φυσικά οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις, αλλά και… πριν από αυτές.

Ο Σαντιό Μανέ τόνισε σε δηλώσεις του πως το γυμναστήριο στο προπονητικό κέντρο του «Μέλγουντ» είναι πάντα γεμάτο μία ώρα πριν την προγραμματισμένη προπόνηση, με τους παίκτες να θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μανέ:

«Το κοινό σίγουρα βλέπει τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο και την επιτυχία φυσικά. Αλλά η δουλειά ξεκινάει με τον εαυτό σου στο σπίτι επαγγελματικά και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Βλέπεις, κάθε μέρα από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Λίβερπουλ, οι παίκτες θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Το γεμάτο γυμναστήριο μία ώρα πριν από την προπόνηση είναι ένα μεγάλο σημάδι για τον σύλλογο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ