Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ : Έχουμε ξεκινήσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα

Κοιτάζει από τώρα την επόμενη μέρα ο Σόλσκιερ

Η εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μπέρνλι πιστοποίησε την τραγική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά το παιχνίδι και φανέρωσε τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον.

“Έχουμε αρχίσει ήδη να κοιτάζουμε το μέλλον. Ίσως να είναι πολλοί οι παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν από το σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι θα με ρωτάτε συνέχεια για αυτό το θέμα μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος”.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν μίλησε με ονόματα, είναι όμως σίγουρο ότι η ομάδα του προετοιμάζεται για μια αλλαγή σελίδας, προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Image result for united burnley

Όσο για τον αγώνα με τη Μπέρνλι, ο “δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο” δήλωσε : “Ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα μας για το πρωτάθλημα και πρώτη από τον Αύγουστο και μετά. Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα αυτή η εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις , όμως δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην τελική προσπάθεια. Η Μπέρνλι είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και σήμερα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στην επίθεση”

Πάντως ο Νορβηγός δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς τους είδε να δίνουν ό,τι έχουν για ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως, όταν παίζεις στη Γιουνάιτεντ, μόνο η προσπάθεια δεν είναι αρκετή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ