Ρόμα

Δεν μετανιώνει για τίποτα ο Τότι!

Αιώνια πιστός στην αγαπημένη του Ρόμα ο Τότι

Μπορεί να είχε προτάσεις από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην καριέρα του, όμως ο Φραντσέσκο Τότι δε μετανιώνει για τις επιλογές του. Σαν τον πιστό στρατιώτη, ήταν παρών σε καλές και άσχημες στιγμές της Ρόμα. Αυτό άλλωστε, τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Στην εποχή των πολλών μεταγραφών, ο Τότι επέλεξε να μείνει για πάντα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Μιλώντας για το ζήτημα, ο “καπιτάνο” δήλωσε περήφανος για τα πεπραγμένα του, ακόμα και αν αυτά του στέρησαν τίτλους, χρήματα και προσωπικές διακρίσεις.

“Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Όταν ήμουν 25 χρονών, είχα πρόταση από τη Ρεάλ, για να γίνω μέλος των Γκαλάκτικος. Όμως λειτούργησα με το συναίσθημα και προφανώς και δεν το μετανιώνω. Το να παίζω για 25 χρόνια στη Ρόμα ήταν σαν μια διπλή νίκη για μένα. Αγωνιζόμουν σε όλη μου την καριέρα στην ομάδα που υποστηρίζω”

Η συγκεκριμένη δήλωση του εμβληματικού αρχηγού είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Την εποχή που το μεγαλύτερο κουμάντο το κάνουν οι μάνατζερς, οι παίκτες διαθέτουν ισχυρά μέσα πίεσης προς τις ομάδες τους, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να δένονται με αυτές. Ο Τότι ήταν ίσως από τους τελευταίους … ρομαντικούς και αυτό τον καθιστά αγαπητό από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ