Αγγλία

Η Έβερτον πάει για…Έβερτον!

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να κάνει δικό του τον Έβερτον της Γκρέμιο.

Η Έβερτον ψάχνει παίκτη για την ενίσχυσή της με τον Έβερτον της Γκρέμιο να είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Κάρλο Αντσεότι έχει την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης και πρόκειται να βοηθηθεί και μεταγραφικά για να εκπληρώσει το στόχο του. Οι “Εφοπλιστές” είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες του στην αρχή της σεζόν. Ο προπονητής τους, έχει δώσει μια μικρή “πνοή” στην ομάδα και πάνω σε αυτό η διοίκηση θέλει να δώσει συνέχεια.

Η Έβερτον έχει πλειάδα ποδοσφαιριστών στα εξτρέμ, κανείς όμως από αυτούς δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου, με σκοπό να αναβαθμίσουν την επιθετική τους λειτουργία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γκρέμιο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Στο αγγλικό στρατόπεδο όμως, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της και να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Έβερτον

Κρατάει καιρό το ενδιαφέρον

Ο Έβερτον έχει κάνει το “κλικ” από το καλοκαίρι! Η παρουσία του με την εθνική ομάδα της χώρας του, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του συλλόγου από τότε, με το deal όμως να μην προχωράει. Σχεδόν έξι μήνες μετά, υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ