Παρί Σεν Ζερμέν

Η στρατηγική της Ρεάλ για να αποκτήσει τον Μπαπέ!

Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει να εφαρμόσουν το... σχέδιο-Εντέν Αζάρ και με την περίπτωση του Κίλιαν Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ παραμένει ο «νούμερο ένα» στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης

Αδιαμφισβήτητα ο Κίλιαν Μπαπέ είναι το πιο hot όνομα που κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος άσος έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα, όσα δεν έχουν καταφέρει σπουδαίο ονόματα σε όλη τους την καριέρα. Μάλιστα, από αρκετούς χαρακτηρίζεται ως ο συνεχιστής των… Μέσι-Κριστιάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ανέκαθεν στόχευε σε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον άσο της Παρί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει πολλάκις πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί στους μερένχες, ειδικά έχοντας ως προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το πλάνο της Ρεάλ και του Πέρεθ 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Έτσι θα εφαρμοστεί η φόρμουλα που χρησιμοποιήθηκε στην απόκτηση του Εντέν Αζάρ! Ο Βέλγος ήταν αυτός που πίεζε για την μεταγραφή του, ενώ είχε αρνηθεί κάθε συζήτηση για ενδεχόμενη ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ με την περίπτωση του Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος θα είναι ο “κακός” της υπόθεσης, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην συμμετέχει πουθενά, ένα πλάνο που εφαρμόζεται με επιτυχία από τους Μαδριλένους, ας αναλογιστούμε την υπόθεση του Εντέν Αζάρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ