Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Ο Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια, δώστε μου χρόνο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε χρόνο, θέτοντας ως παράδειγμα την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Σόλσκιερ ζήτησε… χρόνο προκειμένου να δημιουργήσει μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα πρωταγωνιστεί!

Αν μη τι άλλο για να χτιστεί μια ομάδα και να πρωταγωνιστήσει, χρειάζεται… υπομονή. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως… υπομονή, δεν υπάρχει, τουλάχιστον στις περισσότερες ομάδες. Ειδικά αν αναφερόμαστε σε έναν σύλλογο με την ιστορία και την δυναμικότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Σόλσκιερ, τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνος, προκειμένου να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Ζήτησε… χρόνο και έδωσε ως παράδειγμα τον Κλοπ και την Λίβερπουλ!

«Πρέπει να κάνουμε ακόμα πάρα πολλά πράγματα. Όμως δείτε και μερικές άλλες ομάδες που τα πάνε εξαιρετικά. Ο Κλοπ ας πούμε χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να δημιουργήσει αυτήν την ομάδα και τα πάει εξαιρετικά. Το έχω πει άπειρες φορές, δεν θα είναι γρήγορη η μετάβαση», τόνισε.

«Δεν θα γίνει κάτι αν πάρουμε 8-10 ποδοσφαιριστές αυτήν την στιγμή. Περιμένουν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Πάντως αν υπάρχει κάτι καλό θα το εξετάσουμε», είπε.

Όταν ξεκινάς κάτι, τότε πρέπει να μένεις πιστός στο πλάνο σου. Έτσι πιστεύω. Δεν πρόκειται να αλλάξω σκέψη μετά από τόσους μήνες. Θα επιμείνω να κάνω αυτό που κάνω μέχρι τώρα και που εμπιστεύομαι. Πιστεύω πως το πλάνο είναι καλό και μπορούν να το δουν όλοι. Ξέρω πως είναι δύσκολα να τα βγάλεις πέρα στο ποδόσφαιρο τις σημερινές μέρες, ωστόσο όλες οι συζητήσεις που είχα με την διοίκηση ήταν θετικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ