Τσέλσι

Στήριξη σε Κέπα…τέλος! Έτοιμος ο αντικαταστάτης

Η υπομονή των ανθρώπων της Τσέλσι για την περίπτωση Κέπα έχει εξαντληθεί και ήδη ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Πόουπ.

Ο Κέπα από ότι φαίνεται δεν θα είναι για πολύ ακόμα τερματοφύλακας της Τσέλσι. Ο Ισπανός μπορεί να ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις και με τρομερές προδιαγραφές, από ότι φαίνεται όμως, δεν ανταποκρίθηκε όπως θα έπρεπε και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπιλμπάο, μετεγράφη στους “Μπλε” με ποσό ρεκόρ (80 εκατομμύρια ευρώ), αλλά είναι πολύ λίγες οι φορές που έχει δικαιολογήσει αυτή την τεράστια επένδυση.

Η περσινή σεζόν ήταν η μεταβατική περίοδος για εκείνον και οτιδήποτε κι αν έκανε, υπήρχε υπομονή. Η φετινή εικόνα όμως, έχει απογοητεύσει και εξαντλήσει την ανεκτικότητα των ανθρώπων της ομάδας. Ο Κέπα κρατάει πολύ σπάνια το μηδέν στα μετόπισθεν. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, δέχεται τέρματα τα οποία θα μπορούσε να είχε αποσοβήσει. Μπορεί ο Λάμπαρντ να στήριξε τον ποδοσφαιριστή του προ ημερών, πάντως η απόφαση μοιάζει να είναι ειλημμένη. Πόουπ αντί για Κέπα

Υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο προπονητής των “Λονδρέζων”, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Κέπα. Ο Νικ Πόουπ έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τις εμφανίσεις του με την Μπέρνλι και από ότι φαίνεται θα είναι εκείνος ο επόμενος τερματοφύλακας της ομάδας. Η διοίκηση έχει ήδη ετοιμάσει την πρότασή της και κατά πάσα πιθανότητα το “deal” θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Όσο για τον Κέπα, έχει μπροστά του ακόμα μερικούς μήνες, για να κάνει την ανατροπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ