Μίλαν

Η Μίλαν είναι… αήττητη με Ιμπραΐμοβιτς!

Η Μίλαν είναι... ασταμάτητη μετά την έλευση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Σαν Σίρο!

Η Μίλαν έχει μείνει πέντε ματς αήττητη μετά και την έλευση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς!

Η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μίλαν είναι σημαντική, αλλά όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Η αύρα του Σουηδού στο Σαν Σίρο και στα αποδυτήρια της ομάδας, θα ανεβάσουν αυτόματα…δύο επίπεδα τον σύλλογο.

Ένας ποδοσφαιριστής με την προσωπικότητα και την εμπειρία του Ζλάταν, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει την όλη ατμόσφαιρα που υπάρχει σε μια ομάδα. Αν μη τι άλλο η φετινή σεζόν είχε αρκετή γκρίνια και εσωστρέφεια στην Μίλαν, μετά και την κάκιστη εκκίνηση.

Σίγουρα, ο Σουηδός δεν μπορεί να φέρει… μόνος του ξανά τους τίτλους. Ωστόσο, μπορεί να είναι η απαρχή για να δημιουργηθεί κάτι καλό στους ροσονέρι.

Αυτό φαίνεται τουλάχιστον στα πρώτα ματς μετά την…εποχή-Ζλάταν. Συγκεκριμένα, οι Μιλανέζοι είναι για πέντε συνεχόμενα ματς αήττητη. Ο Σουηδός δεν έχει γνωρίσει ακόμα την… ήττα, στην δεύτερη του θητεία στους Μιλανέζους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  • Μίλαν-Σαμπντόρια 0-0
  • Κάλιαρι-Μίλαν 0-2
  • Μίλαν-Σπαλ 3-0
  • Μίλαν-Ουντινέζε 3-2
  • Μπρέσια- Μίλαν 0-1

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να πει πως ήταν και το πιο δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο η φετινή Μίλαν, δεν είχε δείξει πως μπορεί να βγάλει εύκολα ακόμα και τους αγώνες με τις θεωρητικά “κατώτερες¨ομάδες. Το που θα σταματήσει το σερί είναι κάτι που δεν γνωρίζει κανείς, ωστόσο το σημαντικό είναι πως η Μίλαν έχει αλλάξει και όλα αυτά χάρη στον σπουδαίο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ